LE FRANKENZINE en concert presenta " Llum a tot volum " en Buger LE FRANKENZINE en concert presenta " Llum a tot volum " en Buger
Fundació ACA
Fundació ACA. carrer de Son Biali . Ver mapa
por determinar por determinar

LE FRANKENZINE en concert presenta " Llum a tot volum " en Buger

Varias Fechas

Fundació ACA

Fundació ACA. carrer de Son Biali . Ver mapa, ,

¿Eres fan de Le Frankenzine?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.LE FRANKENZINE en concert presenta " Llum a tot volum " en Buger

 El nom Le Frankenzine sorgeix de la fusió de Frankenbooties i Zinedines, grups que Manel Martínez va liderar els anys 90.

 Le Frankenzine va emprendre aquest nou projecte de cançó d’autor en català, en solitari, mantenint l’essència dels seus anteriors grups, amb una música adaptada d'una forma més bàsica i directa pel que fa a la instrumentació però complexa en els arranjaments.

“1987” (Ataque Records, 2018) és el primer disc de Le Frankenzine. Onze temes cantats amb només l’acompanyament de la guitarra acústica. Es va fer la presentació en directe al Cranc Festival de Menorca i va ser editat en format cinta cassette.


El seu nou disc, “Llum a tot volum” (Runaway Records, 2020) hi trobam dotze cançons pròpies que formen un intens diàleg entre veu i piano. Melodies i harmonies vocals acompanyades i il.lustrades pel so d’un piano francès fabricat l’any 1910. Un disc pura màgia, pur pop simplista i a la vegada contemporani , pura poesia i pur regust Beatles via Lennon , una meravella per escoltar ben escoltat i gaudir del disc i el seu directe.

DISC FORMAT DIGIPACK editat x Runaway Records. Organizado por:
RUNAWAY MÚSICA

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]