LES CANÇONS PERDUDES en SA POBLA LES CANÇONS PERDUDES en SA POBLA
SA CONGREGACIÓ
SA CONGREGACIÓ . C/ROSARI,25 (SA POBLA - MALLORCA). Ver mapa
por determinar por determinar

LES CANÇONS PERDUDES en SA POBLA

Varias Fechas (08/05/2021 - 08/05/2021)

SA CONGREGACIÓ

SA CONGREGACIÓ . C/ROSARI,25 (SA POBLA - MALLORCA). Ver mapa, ,

LES CANÇONS PERDUDES en SA POBLA

Dissabte, 8 de maig de 2021 a les 19h.

TEATRE

LES CANÇONS PERDUDES

Autor del text original: Jaume Miró Traducció, versió i adaptació: Jaume Miró Direcció escènica, musical i artística: Joan Fullana Escenografia i vestuari: Joan Fullana Actors i cantants: Toti Fuster, Biel Bisquerra i Albert Mèlich

Les cançons perdudes és l’esforç per ajuntar les peces d’un puzzle dispers, d’un puzzle a qui n’hi falten moltes de peces.

Les cançons perdudes és teatre documental a la recerca de la memòria contra l’oblit, del record contra la indiferència. És la reconstrucció d’una vida, la de Margaret Zimbal, que va lluitar al front de Mallorca durant la guerra civil espanyola, tot i que era alemanya.

Seguint les seves passes, aquelles que hem pogut esbrinar, viatgem amb ella des de Berlin a Madrid, Mallorca i Saragossa per assistir a la seva lluita, per completar un cercle que ens descobreix que ahir potser és avui. 

Les cançons perdudes és una representació teatral, però és també una classe d’història viva, la narració d’uns fets a través de documentació, l’escenificació de la historia i en conseqüència la mostra d’una realitat que obre dubtes sobre aquelles qüestions que la investigació no ha pogut completar. Un joc teatral on el públic és interrogat i on el coneixement de fets passats rebota fins al present amb preguntes. 

Entrada: 5€ 

Les entrades només es podran comprar pel web ticketib.com 

Espectacle subvencionat pel Consell de Mallorca. Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística.Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]