Les Fourchettes "A capella!" al PORT DE TORREDEMBARRA. Club de Mar Les Fourchettes "A capella!" al PORT DE TORREDEMBARRA. Club de Mar
Terrassa del PORT (antic restaurant Itsasoa) Port Torredembarra
Terrassa del PORT (antic restaurant Itsasoa) Port Torredembarra. Puerto de Torredembarra. Ver mapa
por determinar por determinar

Les Fourchettes "A capella!" al PORT DE TORREDEMBARRA. Club de Mar

Función única 10/08/2019 a las 20:30

Terrassa del PORT (antic restaurant Itsasoa) Port Torredembarra

Terrassa del PORT (antic restaurant Itsasoa) Port Torredembarra. Puerto de Torredembarra. Ver mapa, ,

La venta de entradas no está disponible

Indícanos tu e-mail y te avisaremos cuando comience la venta de entradas de este evento:Les Fourchettes "A capella!" al PORT DE TORREDEMBARRA. Club de Mar

El PORT DE TORREDEMBARRA I EL CLUB DE MAR us ofereixen : "A capella!" , un espectacle en el que la veu és l'únic instrument i protagonista, amb un repertori que fa homenatge als grups vocals femenins dels 50 i els 60. Les Fourchettes reivindiquen amb certa dosi d'irreverència el Barbershop, un gènere tradicionalment masculí que tanmateix fan seu per interpretar des d'estàndards de Jazz a temes de Pop-Rock actual.

Les Fourchettes son un quartet vocal de Barcelona format per quatre cantants procedents d'estils diferents (el clàssic, el musical, el Jazz, el Gospel) unides per l'amor a la música vocal. Format l'any 2015, aquest jove quartet ja ha actuat a festivals internacionals com el Moscow Spring A Capella i ha guanyat el premi al Millor Quartet Nacional del concurs de Barbershop SABS, convertint-se en el primer quartet femení que aconsegueix la medalla d'or en aquesta categoria. L'any 2019 van concursar al talent show televisiu La Voz, superant amb èxit vàries eliminatòries.

El proper dissabte 10 d'agost a les 20h30 a la terrassa del Club de Mar del PORT DE TORREDEMBARRA, en un ambient acollidor i estiuenc, tindreu la darrera oportunitat de veure aquest repertori, que el quartet deixarà de cantar en breu per deixar pas a un nou espectacle.Organizado por:
Club de Mar Torredembarra

Artistas del evento

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento


Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • UDG Tenerife Egatesa