Low People en Barcelona No se sap si pel ritme animat, per les lletres desenfadades i universals o per les línies de baix que ningú recorda però a tothom agrada. Escoltar-los és imaginar-se en un anunci de cervesa, relaxar-se després de tant estrès o reviure una posta de sol estiuenca.Miki, Marc i Sergi. Un enginyer, un professor y un cirurgià. Una guitarra, un baix i una bateria. Companys d?institut, de pis i de vida que han dedicat els últims vuit anys a buscar un lloc per a la seva música. Low people sona folk, sona tropical, sona ràpid, sona a frase curta, sona a llista de la compra, sona feliç.El trio de Santa Coloma presentaran el seu primer disc homònim Low People a la sala Barts Club el dia 28 de juny.
BARTS Espai Club
Avda. Paral.lel 62
por determinar por determinar

Low People en Barcelona

Función única 28/06/2019 a las 19:00


​BARTS Espai Club
Avda. Paral.lel 62,
¿Necesitas alojamiento?

Low People en Barcelona

No se sap si pel ritme animat, per les lletres desenfadades i universals o per les línies de baix que ningú recorda però a tothom agrada. Escoltar-los és imaginar-se en un anunci de cervesa, relaxar-se després de tant estrès o reviure una posta de sol estiuenca.

Miki, Marc i Sergi. Un enginyer, un professor y un cirurgià. Una guitarra, un baix i una bateria. Companys d?institut, de pis i de vida que han dedicat els últims vuit anys a buscar un lloc per a la seva música. Low people sona folk, sona tropical, sona ràpid, sona a frase curta, sona a llista de la compra, sona feliç.

El trio de Santa Coloma presentaran el seu primer disc homònim Low People a la sala Barts Club el dia 28 de juny.
Organizado por:

Email del organizador info@tomaticket.es Teléfono del organizador 922270400

Artistas del evento

Compartir evento

Alojamiento

Tarjetas aceptadas

Tarjetas aceptadas: VISA, MASTERCARD

Newsletter
Acepto recibir comunicaciones comerciales de TomaTicket
Acepto la política de privacidad

Patrocinadores de la plataforma Tomaticket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • UDG Tenerife Egatesa