Mabel Flores & La Kayangó + Canciones de Nadie (SANT BOI DE LLOBREGAT) Mabel Flores & La Kayangó + Canciones de Nadie (SANT BOI DE LLOBREGAT)
La Masía
La Masía. Rambla Rafael Casanova, 28, San Baudilio de Llobregat, España. Ver mapa
por determinar por determinar

Mabel Flores & La Kayangó + Canciones de Nadie (SANT BOI DE LLOBREGAT)

Función única 01/06/2019 a las 21:00

La Masía

La Masía. Rambla Rafael Casanova, 28, San Baudilio de Llobregat, España. Ver mapa, ,

¿Eres fan de Mabel Flores & La Kayangó + Canciones de Nadie (SANT BOI DE LLOBREGAT)?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.Mabel Flores & La Kayangó + Canciones de Nadie (SANT BOI DE LLOBREGAT)

MABEL FLORES (La Flor del Otro) va iniciar fa poc més de dos anys el seu projecte en solitari, però la seva passió incansable per la música i la projecció del seu darrer àlbum 'ENTRE MUJERES' (2018) l'han portat a recórrer les principals ciutats de la península. Acompanyada aquest cop de la seva nova banda, LA KAYANGÓ, arriba a La Masía amb un show descarat a ritme de reggae, pop-rock, influències llatines, ska i worldmusic sense perdre de vista unes lletres sinceres, viscerals, compromeses i, com sempre, carregades de sensibilitat, ironia, feminisme i vitalitat, unides a una presència escènica desenfadada, caracteritzada per l'humor, la complicitat, el carisma i una naturalitat contagiosa. Un viatge musical per riure, ballar i retrobar-se a la quotidianitat.


LAURA SOCAIXINA és la cantautora que trobem darrera del nom artístic de CANCIONES DE NADIE, una formació que neix al 2011 i es mou entre l'alegria i l'ocàs emocional a ritme de 'folklore ibéric contemporani'. Una coctelera de pop-rock-reggae caracteritzada per una veu desgarrada, inconfundible i única, que donen pas a unes lletres plenes de poesia i força. L'acompanya Azorín F. Román al teclat.Organizado por:
--

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]