MAGALÍ SARE & SEBASTIÀ GRIS presenten "A boy and a girl" a Jazz Cava Vic MAGALÍ SARE & SEBASTIÀ GRIS presenten "A boy and a girl" a Jazz Cava Vic
La Jazz Cava
La Jazz Cava. Rambla Montcada n.5. Ver mapa
por determinar por determinar

MAGALÍ SARE & SEBASTIÀ GRIS presenten "A boy and a girl" a Jazz Cava Vic

Función única 02/02/2020 a las 19:00

La Jazz Cava

La Jazz Cava. Rambla Montcada n.5. Ver mapa, ,

¿Eres fan de Boy?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.MAGALÍ SARE & SEBASTIÀ GRIS presenten "A boy and a girl" a Jazz Cava Vic

Diumenge 2 de febrer MAGALÍ SARE & SEBASTIÀ GRIS | Hora: 19h | Preu: 8€/12€


Web     Facebook     Spotify

La cantant Magalí Sare i el guitarrista mallorquí Sebastià Gris ens presenten el seu nou disc titulat “A boy and a girl” de la mà del productor David Soler i Santi Careta.

“A boy and a girl” és un conjunt de cançons d’orígens tan diferents com el folklore mallorquí i la música clàssica de cambra, totes elles abraçades pels diferents paisatges que crea l’electrònica. La simbiosi entre la veu politímbrica de la Magalí Sare, la interpretació guitarrística del Sebastià Gris i l’experimentació amb l’electrònica és sorprenent i crea sonoritats que no s’havien escoltat fins ara.

Magalí Sare es va donar a conèixer al gran públic com a soprano del Quartet Mèlt, guanyador del concurs musical Oh Happy Day de TV3 l’any 2015. Actualment, és la veu del disc ESTÓMAC de la pianista i compositora Clara Peya i té un duet amb el contrabaixista Manel Fortià.

Sebastià Gris combina la faceta de guitarrista amb la de compositor i arranjador. L’any 2017 funda la “Bull i Pebre Bord Jazz Orquestra”, una big band de joves músics catalans i mallorquins. Actualment, té un duet amb el guitarrista Josep Munar, amb la cantant Amaia Miranda i un quartet anomenat Asier Olabarrieta amb en Joan Codina i Martí Carrasco.Organizado por:
La Jazz Cava (Vic)

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]