Memorial de Setmana Santa. Toni Gomila diu Blai Bonet. En Petra Memorial de Setmana Santa. Toni Gomila diu Blai Bonet. En Petra
Teatre de Petra Es Quarter
Teatre de Petra Es Quarter. Carrer Sol, 5 . Ver mapa
por determinar por determinar

Memorial de Setmana Santa. Toni Gomila diu Blai Bonet. En Petra

Función única 07/04/2020 a las 20:30

Teatre de Petra Es Quarter

Teatre de Petra Es Quarter. Carrer Sol, 5 . Ver mapa, ,

¿Eres fan de Petra?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.Memorial de Setmana Santa. Toni Gomila diu Blai Bonet. En Petra

Dimarts 7 d’abril de 2020 a les 20,30 hores

Memorial de Setmana Santa. Toni Gomila diu Blai Bonet

La Setmana Santa de 1980, Blai Bonet va ser l’encarregat de llegir el pregó a la parròquia del seu poble, Santanyí, ocasió que va aprofitar per oferir la seva particular visió dels fets a través d’una llengua lúcida, viperina, rica i eixelebrada. L’actor i dramaturg Toni Gomila ofereix una relectura d’aquell pregó, recuperat l’any 2017 a iniciativa de la Casa Blai Bonet – Fundació Mallorca Literària. Aquest Memorial de Setmana Santa planteja interrogants a l’habitual narració dels fets i dona sentit a la Setmana Santa tot revisant-ne el relat històric, els plantejaments teològics i els dilemes humans que Bonet exposa. La lectura d’aquest Memorial de Setmana Santa es complementa amb visions plàstiques obra de l’artista Miquel Brunet, contemporani del poeta.

Blai Bonet

Blai Bonet és un dels grans autors catalans del segle XX, amb novel•les tan determinants com El mar o Míster Evasió i llibres de poemes tan enlluernadors com L’Evangeli segons un de tants, Teatre del Gran Verd o Nova York. Desaparegut el desembre de 1997, en els últims anys la seva obra ha tornat a la primera línia gràcies a la publicació de la poesia completa a càrrec d’Edicions de 1984 i els seus imperdibles dietaris, a càrrec d’El Gall editor. I una munió d’autors i lectors joves que se l’han fet seu.

Toni Gomila

Toni Gomila és un escriptor teatral i actor mallorquí. Com a autor ha estrenat Acorar, Peccatum i Rostoll cremat. Actor habitual de la companyia d’Oriol Broggi, també ha treballat amb Tomàs Aragay, Josep R. Cerdà, Pep Tosar, Rafel Duran i Rafael Spregelburd.

Preu socis: 3€

Preu no socis: 5€

Organizado por:
OBRA CULTURAL BALEAR

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]