Nit occitano-arpitana amb BLU l’Azard. En Barcelona Nit occitano-arpitana amb BLU l’Azard. En Barcelona
Centre Artesà Tradicionàrius
Centre Artesà Tradicionàrius. Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona. Ver mapa
por determinar por determinar

Nit occitano-arpitana amb BLU l’Azard. En Barcelona

Función única 21/06/2019 a las 22:00

Centre Artesà Tradicionàrius

Centre Artesà Tradicionàrius. Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona. Ver mapa, ,

¿Eres fan de AMB?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.Nit occitano-arpitana amb BLU l’Azard. En Barcelona

Nit occitano-arpitana al CAT
BLU l’Azard
Recerca, tradició, composició i improvisació occitano-arpitanes

Divendres 21 de juny de 2019 – 22 h – CAT

El Centre Artesà Tradicionàrius i el CAOC Cercle d’Agermanament Occitano Català organitzen una nit de concert i ball occitano-arpitana amb el grup BLU l’Azard, nascuts l’any 2013 com a  projecte artístic per a la difusió de les llengües minoritàries al Piemont i la seva cultura. Recerca, tradició, composició i improvisació és el que caracteritza aquest grup.

BLU l'Azard és un joc de paraules entre l'occità, el francoprovençal i el francès que pot significar el vistós color blau d'un llangardaix o la melancolia del destí, de la possiblitat de l'atzar, d'un destí poètic. Gràcies a la relació directa i familiar amb tradicions de dansa, música i el cant amb els territoris de parla de llengües minoritàries del Piemont, el grup vehicula les tradicions pròpies i la seva llengua a través d'actuacions tant per ballar com per escoltar, com en el projecte MIRADOR que tracta sobre el concepte de bellesa i fa referències a totes les terres de l’Estat Italià; o BAL POÈTIC que combina la poesia, el llenguatge i la dansa. El grup també treballa el cant polifònic tradicional dels Alps oferint tallers de dansa i stages.

Al CAT Tradicionàrius podreu descobrir totes aquestes músiques i danses de la zona amb un dels grups amb més projecció del territori occità.

Peyre Anghilante: veu i acordió  //  Flavio Giacchero: veu, clarinet baix, saxo soprano, gaites  //  Marzia Rei: veu, violí  //  Pierluigi Ubaudi: veu, fiscorn baríton, objectes sonors


ORGANITZA: CAT Centre Artesà Tradicionàrius i CAOC Cercle d’Agermanament Occitano Català
COL•LABORA: Chambra d'Òc
Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]