Panorama - Un espectacle de circ i música en directe en Sant Celoni Panorama - Un espectacle de circ i música en directe en Sant Celoni
Teatre de Sant Celoni
Teatre de Sant Celoni. Ctra. Vella, 25. Ver mapa
por determinar por determinar

Panorama - Un espectacle de circ i música en directe en Sant Celoni

Función única 27/12/2020 a las 20:00

Teatre de Sant Celoni

Teatre de Sant Celoni. Ctra. Vella, 25. Ver mapa, ,

Panorama - Un espectacle de circ i música en directe en Sant Celoni

Panorama és un espectacle de circ creat i interpretat per les artistes Júlia Campistany i Clara Cortés. A aquest espectacle s’hi sumen amb la interpretació en directe en forma de recital els guanyadors del Premi Conxita Badia 2020, Bru Curbella (piano) i Andreu Miret (tenor).

A l’interior del Teatre de Sant Celoni l’espectador es troba davant d’un paisatge on s’hi perceb una estructura metàl·lica, un trípode de ferro de 6 metres d'alçada que interfereix en l’harmonia de l’indret, creant així un nou paisatge. A sobre l'estructura s'intueixen les figures de dues dones que sembla que parlen i es mouen. L'espectador escolta atent i observa com en la peça es construeix un diàleg entre l’espai i el moviment. Entenem com a paisatge la forma i el ritme; allò visual que té una sonoritat, de la mateixa manera que el lied evoca allò visual a partir d'elements sonors. Clara Cortés recitarà alguns poemes que serveixen de material a Robert Gerhard per al es seves composicions, Júlia Campistany des de la instal·lació metàl·lica ens parlarà i expressarà des del cos, tot acompanyat i guarnit amb el recital de Bru Curbella i Andreu Miret amb música de Robert Gerhard i músics contemporanis seus de Catalunya.

Hem trobat en l'estructura del Lied la inspiració ideal per aquest projecte. Reinterpretem aquest tipus de composició per a transformar-la en una peça de moviment, usant el circ i el text tot fent un paral·lelisme de la veu i el piano. Volem centrar-nos en l'estil íntim on la poesia i el moviment es fonen totalment. De la mateixa manera que la veu i el piano s'abracen en la composició del Lied, el moviment i el text s'abraçaran com a dos iguals en la nostra. Cadascuna de les intèrprets s'encarregarà de personificar els respectius elements al llarg de la peça, que finalitzarà en un duet on ambdós es confondran i fondran com a un d'únic. L'escenografia i l'espai sonor (inspirat també en l'obra de Robert Gerhard embolcallaran la peça per a donarli el volum que desitgem.

Organizado por:
La Fàbrica de Lied

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]