Paula Miralles - LP en Barcelona Paula Miralles - LP en Barcelona
Antic Teatre - Espai de creació
Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. Ver mapa
por determinar por determinar

Paula Miralles - LP en Barcelona

Varias Fechas (03/12/2020 - 04/12/2020)

Antic Teatre - Espai de creació

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. Ver mapa, ,

Paula Miralles - LP en Barcelona

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.
PER TAL DE FACILITAR QUE ES MANTINGUI LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT HEM REDUÏT EL NOSTRE AFORAMENT PERÒ ÉS IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLIC ASSISTENT DUGUI LA SEVA MASCARETA.

>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.
PARA FACILITAR QUE SE MANTENGA LA DISTANCIA DE SEGURIDAD HEMOS REDUCIDOS NUESTRO AFORO PERO ES IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLICO ASISTENTE LLEVE SU MASCARILLA.

>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.
IN ORDER TO MAINTAIN THE SAFETY DISTANCE WE HAVE REDUCED OUR CAPACITY. IT IS ESSENTIAL THAT THE ATTENDING PUBLIC WEAR MASK.

CATALÀ
LP és una proposta escènica que mira de jugar amb els límits d'allò musical. A partir de l'objecte «cançó» la peça treballa la descomposició i recomposició d'estos xicotets universos sonors per a endinsar-se en totes les seues possibilitats dramatúrgiques i escèniques. 

CASTELLANO
LP es una propuesta escénica que trata de jugar con los límites de lo musical. A partir del objeto «canción» la pieza trabaja la descomposición y recomposición de esos pequeños universos sonoros para adentrarse en todas sus posibilidades dramatúrgicas y escénicas.

ENGLISH
LP is a show about playing with the limits of music. Starting with the “song” as an object, the piece works at de-composing and re-composing these little universes of sound to examine all their dramaturgical and performative possibilities. 

[+ INFO]Organizado por:
Antic Teatre

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]