Pol Cruells presenta "Fanzín", el seu nou disc. En Barcelona Pol Cruells presenta "Fanzín", el seu nou disc. En Barcelona
Recinto en España
por determinar
por determinar España

Pol Cruells presenta "Fanzín", el seu nou disc. En Barcelona

Función única 24/05/2019 a las 21:00

Recinto en España

, , España

¿Eres fan de Pol Cruells presenta "Fanzín", el seu nou disc. En Barcelona?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.Pol Cruells presenta "Fanzín", el seu nou disc. En Barcelona

Fanzín, el darrer disc de Pol Cruells és sens dubte el seu treball més polièdric. Amb una presentació més pròpia d’una revista alternativa que no pas d’un disc convencional, les lletres de les cançons s’acompanyen d’una visió artística i plàstica que vol anar més enllà d’un missatge merament sonor. El Fanzín en sí és un homenatge al treball dels autors gràfics dels còmics de finals dels 70 i dels anys 80, un imaginari apocalíptic ple de fantasia, ciència ficció i erotisme, que van marcar la infantesa i l’adolescència del músic.

L’univers musical de Pol Cruells és resultat d’una personal fusió entre el folk mediterrani i l’anglosaxó, amb unes cançons que orbiten prop del pop però que apunten a la world music.  L’essència de la mediterrània i la influència anglosaxona l’han portat cap a un repertori original que combina la frescor del pop amb la calidesa orgànica del folk, un segell musical propi en contínua evolució, sempre obert a l’experimentació i la improvisació, i amb uns directes caracteritzats per escapar constantment de la repetició. En aquesta ocasió l'acompanyaran Albert Carbonell a la guitarra, Xavi Castanys a la mandolina, i Ramon Aragall a la bateria. 

El baixista i cantant de Sabadell ha publicat ja quatre discs de llarga durada i dos epés digitals. Amb Fanzín (Microscopi, 2019) mostra el seu registre més madur on aposta decididament pel pop però sense abandonar una formació acústica que ha esdevingut el seu segell. Pol Cruells compagina la seva trajectòria en solitari amb la seva faceta de baixista de les gires d’Els Amics de les Arts i d’altres artistes amb qui col·labora esporàdicament com Joana Serrat.

Organizado por:
Pol Cruells

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]