SALVATGE COR + TRAU. En BARCELONA SALVATGE COR + TRAU. En BARCELONA
SALA TARO
SALA TARO. C/ ROSSEND ARÚS, 9 . Ver mapa
por determinar por determinar

SALVATGE COR + TRAU. En BARCELONA

Función única 01/02/2020 a las 20:30

SALA TARO

SALA TARO. C/ ROSSEND ARÚS, 9 . Ver mapa, ,

¿Eres fan de COR?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.SALVATGE COR + TRAU. En BARCELONA

SALVATGE COR

Grup musical fundat a mitjan 2013 pel poeta i compositor Llorenç Romera Pericàs (guitarra, veu), completen l’actual formació Gabriel Abrines a la guitarra, Pere Font al baix, Sara Mingolla al teclat i Jaume Salom a la bateria. Amb una cama a la poesia impresa i l’altra a l’experimentació sònica, l’ideari i les cançons de SALVATGE COR cerquen el seu què en l’exploració de temes com la identitat, l’alteritat i la intertextualitat entre les diferents arts. El mes de setembre de 2019 es va publicar el seu nou treball, *bruixes..* (Discmedi), un manifest sonor que defensa i articula la filosofia de la formació, resumida en un vers propi: * * tancat dins la norma, no canvies de forma * *. Tota una declaració d’intencions a la recerca de noves vies de creativitat, idiomes i geografies. 


TRAU

Guanyadors del Sona 9 2014, els santboiencs Trau són una banda de rock-folk psicodèlic, amb clares influències dels seixanta i setanta i amb lletres originals que parlen del seu imaginari local; melancolia vestida d’un gran sentit de l’humor. Amb influències de The Beatles, Beach Boys, The Rolling Stones, The Who, Kinks, Zombies, Pau Riba, Sisa, Concèntric,… són molt fans de les bandes amb grans melodies, dels jocs de veus i de cançons aparentment senzilles.Organizado por:
SALA TARO

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]