Per si no ens tornem a veure. En Barcelona

Per si no ens tornem a veure. En Barcelona

Varias Fechas 22/05/2019 a las 12:00


‚ÄčEl Mald√† ‚ÄčPer si no ens tornem a veure. En Barcelona - El Mald√†
El Maldà. C. del Pi 5 08002 Barcelona. Ver mapa, ,
¬ŅNecesitas alojamiento?

Per si no ens tornem a veure. En Barcelona

Els Reis d'Arden reben una carta dels Reis de Dumaine on els proposen que la seva filla Anne es casi amb el pr√≠ncep William d'Arden. Per√≤ els joves pr√≠nceps no tenen cap intenci√≥ de casar-se i menys amb alg√ļ que gaireb√© no coneixen. Tots dos, sense saber-ho, tenen la mateixa idea: Fugir amb una identitat falsa i descobrir com √©s el m√≥n m√©s enll√† dels seus regnes. Per√≤ per m√©s disfresses que portin, i per m√©s que canvi√Įn una vegada i una altra¬†d'identitat, els dos pr√≠nceps es troben i s'enamoren irremeiablement.

Per si no ens tornem a veure¬†√©s la hist√≤ria de dues persones que no s√≥n el que diuen ser. √Čs una hist√≤ria de disfresses i d'identitats falses on el dest√≠, igual que l'amor, √©s inevitable. I √©s sobretot un homenatge a com√®dies com¬†Leonci i Lena,¬†El joc de l'amor i de l'atzar¬†o¬†Al vostre gust, on les aparences i els enganys es barregen amb la com√®dia i l'amor.Les entrades no s√≥n numerades. No es podr√† accedir a la sala un cop iniciada la funci√≥.
S'acceptaran canvis en les entrades fins a 48h abans de l'espectacle.
No s'acceptaran anul·lacions de les entrades.
Per qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al correu electrònic contacte@elmalda.catOrganizado por: El Maldà

Compartir evento

Alojamiento

Tarjetas aceptadas

Tarjetas aceptadas: VISA, MASTERCARD

Newsletter
Acepto recibir comunicaciones comerciales de TomaTicket
Acepto la política de privacidad

Patrocinadores de la plataforma Tomaticket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • UDG Tenerife Egatesa