Taller pràctic: Envolta't de seguretat! Prevenció d'incendis forestals a ca teva en Esporles Taller pràctic: Envolta't de seguretat! Prevenció d'incendis forestals a ca teva en Esporles
Urbanització Son Cabaspre
Urbanització Son Cabaspre. Entrada de l'urbanització Son Cabaspre. Ver mapa
por determinar por determinar

Taller pràctic: Envolta't de seguretat! Prevenció d'incendis forestals a ca teva en Esporles

Varias Fechas (05/12/2020 - 05/12/2020)

Urbanització Son Cabaspre

Urbanització Son Cabaspre. Entrada de l'urbanització Son Cabaspre. Ver mapa, ,

Taller pràctic: Envolta't de seguretat! Prevenció d'incendis forestals a ca teva en Esporles

Vius a Serra de Tramuntana i vols protegir casa teva davant el cada vegada major risc d’incendis forestals? Treballes o vols treballar en el sector forestal i adquirir coneixements per a assessorar i gestionar finques a zones rurals? Aquests dos tallers estan especialment adreçats a residents d’habitatges situades en zones forestals, a propietaris, pagesos i gestors de finques rurals, així com a estudiants i a tota persona interessada en la gestió i conservació dels espais forestals. Al taller teòric aprendrem com protegir els habitatges i espais urbans propers a zones forestals dels riscos ambientals als que s'enfronten, i al taller pràctic tindrem l’oportunitat de conèixer in situ com aplicar aquestes mesures de protecció.

Les persones que assisteixin al taller presencialment, al final de l'acte podran sol·licitar un certificat d'assistència emès per Tramuntana XXI.Organizado por:
Tramuntana XXI

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]