Terra de Sons 2020 - Feliu Ventura i Caïm Riba i Pol Cruells en La Garriga Terra de Sons 2020 - Feliu Ventura i Caïm Riba i Pol Cruells en La Garriga
La Doma
La Doma. Av. de Sant Esteve, 1, 08530 La Garriga (Barcelona), Espanya. Ver mapa
por determinar por determinar

Terra de Sons 2020 - Feliu Ventura i Caïm Riba i Pol Cruells en La Garriga

Función única 28/03/2020 a las 22:00

La Doma

La Doma. Av. de Sant Esteve, 1, 08530 La Garriga (Barcelona), Espanya. Ver mapa, ,

¿Eres fan de Feliu Ventura?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.Terra de Sons 2020 - Feliu Ventura i Caïm Riba i Pol Cruells en La Garriga

Celebra amb nosaltres la desena edició del Terra de Sons, cicle que organitzem des de La Gatzara amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Garriga i diversos patrocinadors locals. Com cada any, us oferim concerts singulars en llocs únics durant la primavera.

Seguim obrint les portes d’espais excepcionals com Can Raspall, Can Ramos, la Capella del Passeig i La Doma, tot apostant per homenatjar el patrimoni arquitectònic i històric de La Garriga, a través d’una proposta cultural de proximitat.

Aquesta desena edició, oferim entrades a 7 € per els concerts dels dies 7, 14 i 28 de març, i pel 4 d’abril, entrades a 14€ per el concert del 21 de març i abonaments pels dies 7, 14, 28 de març, i pel 4 d’abril a 20 €..

Així, doncs, us esperem a formar part d’aquesta experiència musical i cultural a diversos llocs de La Garriga.

CONCERTS PROGRAMATS:

Dissabte 7 de març - Can Raspall


JOAN MASDÉU - SANDRA BAUTISTA


Dissabte 14 de març - Can Ramos


PI DE LA SERRA - ÈRIC VINAIXA


Dissabte 28 de març - La Doma


FELIU VENTURA - CAÏM RIBA I POL CRUELLS


Dissabte 4 d'abril - Capella del Passeig

MONTAÑEZ - ALIDÉ SANS


_____________________________________________________________________________


FELIU VENTURA

El nou disc de l’autor i cantant de cançons Feliu Ventura, Convocatòria, és un treball que conté 11 noves perles i que destaca per haver estat totalment confegit a la seva estimada Xàtiva: de la integritat de la gravació, mescla i mastering fins al disseny i la impressió del magnífic llibre-llibreta que l’atresora. ‘Convocatòria’ és també, finalment, el primer àlbum de cançons pròpies del xativí d’ençà d’aquell llunyà ‘Música i lletra’, que aparegué l’11 de setembre de 2011, i que consolidà l’artista en el panorama de la cançó mediterrània després dels seus primers discos ‘Alfabets de Futur’ (2006), ‘Que no s’apague la llum’ amb Lluís Llach (2005) i ‘Barricades de paper’ (2003). Aquests darrers 9 anys, però, Feliu Ventura no ha parat. En el camp discogràfic ha posat en circulació el vinil del directe de celebració dels 20 anys de trajectòria ‘Vers l’infinit’ (2013) i la seva rèplica de versions i adaptacions (només disponible en digital) ‘Referents’ (2014), a més d’editar l’EP ‘Montserrat’ (2016) i el llarga durada ‘Sessions Ferotges’ (2018) en col·laboració amb el trio català de reggae lo-fi Xerramequ i els Aborígens, amb els quals revisà obra d’Ovidi Montllor i peces pròpies per jamaicanes; en el camp literari edità la seva primera novel·la amb Sembra Llibres el 2015, titulada ‘Com un record d’infantesa’ i als escenaris no ha deixat d’oferir vetllades en solitari, en clau reggae o amb l’espectacle “Llibres. Batalles. Cançons” amb Xavi Sarrià.

CAÏM RIBA I POL CRUELLS

Cançons d’inspiració mediterrània i cosmopolita de la mà del duet format per Caïm Riba i Pol Cruells. L’univers creatiu d’ambdós músics convergeix en un repertori on interpreten una selecció de la seva discografia fent evident un paisatge sonor compartit entre Formentera i Barcelona. Un format íntim amb dues veus, dues guitarres i petites dosis d’electrònica d’autor que connecta d’una forma especial amb el públic.

Caïm Riba, veu i guitarra elèctrica. Pol Cruells, veu i guitarra acústica.

Caïm Riba neix a Formentera a mitjans dels 70 en un interessant entorn cultural. És fill del músic Pau Riba i de Mercè Pastor, i passa la infantesa envoltat d’artistes i bohemis, fet que li desperta una inquietud creativa enfocada a la música. A mitjans dels 90 crea el grup de música i arts visuals Pastora amb el seu germà Pauet. En aquesta formació Caïm Riba ha compost i produït els discs Pastora (2004), La vida moderna (2005), Circuitos de Lujo (2008), Un viaje en noria (2011), i Una altra galàxia (2012); un repertori amb grans temes de ball on l’electrònica i els sintetitzadors han tingut un paper destacat.

Després de girar per tot l’estat amb Pastora, el 2014 presenta el seu primer disc en solitari, A 306 km, un projecte en català i amb un so més orgànic que respon a una necessitat d’expressió més intimista. El 2018 presenta el seu segon disc, Nararai, consolidant la seva carrera en solitari.

A més del seu projecte personal, Caïm Riba exerceix com a productor musical i acompanya, com a guitarrista i cantant, a d’altres artistes com Eduard Costa (Els Amics de les Arts/L’Últim Indi), Ivette Nadal, Pol Cruells, o Raül Bonilla.

Pol Cruells neix a Sabadell a inicis dels 70 però la seva infantesa està marcada per un moviment constant que el duu de Formentera al Pirineu i, finalment, de retorn al Vallès. Després de formar-se al Taller de Músics de Barcelona inicia la seva trajectòria musical en diversos grups de folk, soul, i pop.

L'univers musical de Pol Cruells és resultat de la fusió. La música d'arrel de la Mediterrània hi és present en harmonies i melodies, però el bluegrass i l'americana hi flueixen amb naturalitat. Debuta amb el disc Passeu, passeu... (2011) i el segueixen Casa i vent (2013), on fa evident la seva essència mediterrània, i Astronauta de terrat (2015) on consolida el seu so mesclant la frescor del pop amb la calidesa orgànica del folk. El seu darrer treball és Fanzín (2019), en el què aposta per un pop amb contingut reivindicatiu.

El músic sabadellenc compagina la seva faceta de cantant compositor amb el baix elèctric. És baixista als discs i gires d’Els Amics de les Arts i col·labora esporàdicament amb altres artistes com Joana Serrat.

LA DOMA

La Doma és un conjunt romànico-gòtic format per l'antiga església parroquial de Sant Esteve de la Garriga, la domeria i el cementiri. El conjunt està envoltat per una tanca que la configura com a església-fortalesa amb murs de protecció, espitlleres i merlets. S’hi conserva el retaule gòtic de Sant Esteve Protomàrtir.Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]