Terra de Sons 2020 - Joan Masdéu i Sandra Bautista. En La Garriga Terra de Sons 2020 - Joan Masdéu i Sandra Bautista. En La Garriga
Can Raspall
Can Raspall. Carrer dels Banys, 40, 08530 La Garriga (Barcelona), Espanya.
por determinar por determinar

Terra de Sons 2020 - Joan Masdéu i Sandra Bautista. En La Garriga

Varias Fechas

Can Raspall

Can Raspall. Carrer dels Banys, 40, 08530 La Garriga (Barcelona), Espanya. , ,

¿Eres fan de Sandra?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.Terra de Sons 2020 - Joan Masdéu i Sandra Bautista. En La Garriga

Celebra amb nosaltres la desena edició del Terra de Sons, cicle que organitzem des de La Gatzara amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Garriga i diversos patrocinadors locals. Com cada any, us oferim concerts singulars en llocs únics durant la primavera.


Seguim obrint les portes d’espais excepcionals com Can Raspall, Can Ramos, la Capella del Passeig i La Doma, tot apostant per homenatjar el patrimoni arquitectònic i històric de La Garriga, a través d’una proposta cultural de proximitat.


Aquesta desena edició, oferim entrades a 7 € per els concerts dels dies 7, 14 i 28 de març, i pel 4 d’abril, entrades a 14€ per el concert del 21 de març i abonaments pels dies 7, 14, 28 de març, i pel 4 d’abril a 20 €..


Així, doncs, us esperem a formar part d’aquesta experiència musical i cultural a diversos llocs de La Garriga.


CONCERTS PROGRAMATS:

Dissabte 7 de març - Can Raspall

JOAN MASDÉU - SANDRA BAUTISTA


Dissabte 14 de març - Can Ramos

PI DE LA SERRA - ÈRIC VINAIXA


Dissabte 28 de març - La Doma

FELIU VENTURA - CAÏM RIBA I POL CRUELLS


Dissabte 4 d'abril - Capella del Passeig

MONTAÑEZ - ALIDÉ SANS


_______________________________________________________________

JOAN MASDÉU

L’octubre de 2019 es compleixen vint-i-cinc anys de la publicació del primer disc de Whiskyn’s i deu de la dissolució del grup. Joan Masdéu va liderar la banda durant tota la seva trajectòria, una de les més emblemàtiques de l’escena musical catalana, entre els anys noranta i de la primera dècada dels dos mil. Joan Masdéu va emprendre el 2010 la seva carrera en solitari i, fins a la data, ha publicat un total de tres discos: Casa Murada (2011), Dissabte (2014) i Innocents (2017).

Amb motiu d’aquest vint-i-cinquè aniversari, el setembre de 2019 el músic reusenc publica el seu nou disc La Flor del Panical. Whiskyn’s 25 anys per revisar, per primer cop, les cançons més significatives de la formació, amb un format més nu i nous arranjaments, que aporten una nova profunditat a cadascuna de les peces. Acompanyat del músic i guitarrista Oest de Franc, tornen a enregistrar aquesta tria de cançons sota la producció artística de Santos & Fluren.

El disc s’enregistra en directe als estudis Blind Records de Barcelona i compta amb les col·laboracions especials de Roger Mas (a On), Gerard Quintana (a Puc ser jo), The New Raemon (a Silenci) i Beth Rodergas (a Trens d’alta velocitat), que posen les seves veus en algunes de les cançons.

SANDRA BAUTSTA

La Sandra Bautista és una de les perles de la pedrera musical catalana. Joventut, talent i una veu dolça i incisiva, això ens ofereix Sandra Bautista a Trapezista (Satélite K, 2019), un disc amb nombroses col·laboracions. Miki Santamaria i Guillem Boltó de Doctor Prats han gravat baixos i vents, també Dani Catena d'Elefantes ha enregistrat les bateries i el guitarrista de confiança de Bautista, Víctor Martínez, també hi ha estat present. Tot sota la batuta de Carlos Manzanares (El Kanka, Pedro Pastor, Muerdo) com a productor.

La Sandra ha telonejat a grups com Doctor Prats, Els Amics de les Arts i ha compartit festivals amb El Petit De Cal Eril, Clara Peya, Núria Graham, Pedro Pastor, Judit Neddermann, Sra Tomassa, Est Oest, Gemma Hummet, Guillem Roma o Gossos. Al novembre de 2018 es va proclamar guanyadora absoluta de la 18a edició del concurs SONA 9 organitzat per la revista Enderrock i Catalunya Ràdio. A banda, ha rebut diversos reconeixements com l'Estel Solidari i s'ha endut els primers premis del Festival Riubombori, el Karquinyoli Festival, el Premi Vallès Visió i el concurs Joan Trayter.

La Sandra beu de la tradició anglosaxona i també d’autors sudamericans. Sense dubte, la seva versatilitat i armonies vocals la situen com a ferma candidata a fer-se un lloc entre les veus més reconegudes de l'escena catalana.

CAN RASPALL

Can Raspall, anteriorment coneguda com Can Mayol de la plaça és la primera obra realitzada per Manuel Raspall i Mayol, a partir de la casa pairal de la seva mare, a la Garriga. Ubicada al carrer dels Banys (antic camí ral) i la plaça de Santa Isabel (el centre del poble medieval), es tracta d'una masia del segle XIV de dues plantes i golfes amb una galeria de set buits.

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]