Terra de Sons 2020 - Montañez i Alidé Sans en La Garriga Terra de Sons 2020 - Montañez i Alidé Sans en La Garriga
Capella del Passeig
Capella del Passeig. Capella del Passeig. Ver mapa
por determinar por determinar

Terra de Sons 2020 - Montañez i Alidé Sans en La Garriga

Varias Fechas

Capella del Passeig

Capella del Passeig. Capella del Passeig. Ver mapa, ,

¿Eres fan de Terra?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.Terra de Sons 2020 - Montañez i Alidé Sans en La Garriga

Celebra amb nosaltres la desena edició del Terra de Sons, cicle que organitzem des de La Gatzara amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Garriga i diversos patrocinadors locals. Com cada any, us oferim concerts singulars en llocs únics durant la primavera.

Seguim obrint les portes d’espais excepcionals com Can Raspall, Can Ramos, la Capella del Passeig i La Doma, tot apostant per homenatjar el patrimoni arquitectònic i històric de La Garriga, a través d’una proposta cultural de proximitat.

Aquesta desena edició, oferim entrades a 7 € per els concerts dels dies 7, 14 i 28 de març, i pel 4 d’abril, entrades a 14€ per el concert del 21 de març i abonaments pels dies 7, 14, 28 de març, i pel 4 d’abril a 20 €..

Així, doncs, us esperem a formar part d’aquesta experiència musical i cultural a diversos llocs de La Garriga.

CONCERTS PROGRAMATS:

Dissabte 7 de març - Can Raspall


JOAN MASDÉU - SANDRA BAUTISTA


Dissabte 14 de març - Can Ramos


PI DE LA SERRA - ÈRIC VINAIXA


Dissabte 28 de març - La Doma


FELIU VENTURA - CAÏM RIBA I POL CRUELLS


Dissabte 4 d'abril - Capella del Passeig

MONTAÑEZ - ALIDÉ SANS


__________________________________________________________________________


MONTAÑEZ

Minsk · Praga · Budapest és el 4t disc de Montañez. Diferents ciutats com a escenari de l’amor i la passió, no-llocs on s’hi esdevé la quotidianitat de la vida i la mort, la majestuositat i la decadència. Això és el que trobarem a la presentació del que serà el quart disc de Montañez. Amb la producció i els arranjaments de Pau Romero, aquest treball suposa l’evolució d’un projecte musical que mira de centrar-se més en un segell personal, en una mirada introspectiva del seu propi univers poètic. En definitiva, un punt d’inflexió i una reinvenció en la seva carrera.

És additiva la bellesa quan la poesia és en tot. L’efímera bellesa d’allò quotidià abans que s’esvaeixi per sempre crea la necessitat de fotografiar-ho tot, d’escriure-ho tot, de cantar-ho tot, d’arrapar-se a allò viscut amb les ungles, com si ens hi anés la vida. Què ens queda, sinó, mentre el món col·lapsa al nostre davant? Per això la necessitat de vida, de les cases, de les ciutats, dels trens i de les avingudes que penetren els nostres cossos. Quedarà congelat aquell estiu al final d’aquest viatge a la vida. I és que arribar a una ciutat, per primera vegada, no s’oblida mai.

ALIDÉ SANS

Tres anys després d’haver debutat amb el disc Eth paradís ei en tu (Nuba Records, 2015), la cantant, acordionista i guitarrista aranesa publica el seu segon disc Henerècla (Hètaman, 2018), tota una revelació musical de ritmes mestissos i influències de músiques del món, cantada en l'occità (aranès).

Alidé Sans descriu l'àlbum com un "alè d'aire fresc que baixa de les muntanyes", i també explica que a Henerècla "hi ha una forta presència de la natura que ho pinta tot amb els seus colors". "Aigua infinita" és la cançó que enceta el disc, seguida de vuit temes més que versen sobre el respecte al paisatge i al deure de "no exigir a la natura el que volem i quan ho volem". Henerècla no oblida tampoc el context polític i històric que viu Catalunya en algun dels seus temes, i també situa el feminisme i l'empoderament de la dona com a pilars bàsics de la seva música. Una de les particularitats d'Henerècla és que ha estat el punt de partida per a la creació del seu propi segell discogràfic: Hètaman. D'aquesta manera, Sans ha pogut dirigir tota la producció i fer-se-la a mida.

CAPELLA DEL PASSEIG (CASA MARIA ESTURGÓ)

La capella d’estil neogòtic, construïda l’any 1904, és de planta rectangular amb coberta de teula àrab a dos vessants adossada pel costat sud. Els tres finestrals estan formats per arcs de mig punt emmarcats per guardapols florejats i vitralls emplomats. Una pilastra adossada i coronada per un pinacle travessa longitudinalment tot separant les diferents obertures. La façana, coronada per un campanar de cadireta, empra en el seu revestiment un arrebossat i pintat. Maria Esturgó, la propietària, volia que la capella es destinés al culte, i fos un lloc on els joves del poble anessin a catecisme, fent la funció de lloc de reunió.Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]