Terra de Sons 2020 - Pi de la Serra i Èric Vinaixa. En La Garriga Terra de Sons 2020 - Pi de la Serra i Èric Vinaixa. En La Garriga
Can Ramos
Can Ramos. Carrer Figueral, 57, 08530 La Garriga (Barcelona), Espanya. Ver mapa
por determinar por determinar

Terra de Sons 2020 - Pi de la Serra i Èric Vinaixa. En La Garriga

Función única 14/03/2020 a las 22:00

Can Ramos

Can Ramos. Carrer Figueral, 57, 08530 La Garriga (Barcelona), Espanya. Ver mapa, ,

Terra de Sons 2020 - Pi de la Serra i Èric Vinaixa. En La Garriga

Celebra amb nosaltres la desena edició del Terra de Sons, cicle que organitzem des de La Gatzara amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Garriga i diversos patrocinadors locals. Com cada any, us oferim concerts singulars en llocs únics durant la primavera.

Seguim obrint les portes d’espais excepcionals com Can Raspall, Can Ramos, la Capella del Passeig i La Doma, tot apostant per homenatjar el patrimoni arquitectònic i històric de La Garriga, a través d’una proposta cultural de proximitat.

Aquesta desena edició, oferim entrades a 7 € per els concerts dels dies 7, 14 i 28 de març, i pel 4 d’abril, entrades a 14€ per el concert del 21 de març i abonaments pels dies 7, 14, 28 de març, i pel 4 d’abril a 20 €..

Així, doncs, us esperem a formar part d’aquesta experiència musical i cultural a diversos llocs de La Garriga.

CONCERTS PROGRAMATS:

Dissabte 7 de març - Can Raspall


JOAN MASDÉU - SANDRA BAUTISTA


Dissabte 14 de març - Can Ramos


PI DE LA SERRA - ÈRIC VINAIXA


Dissabte 28 de març - La Doma


FELIU VENTURA - CAÏM RIBA I POL CRUELLS


Dissabte 4 d'abril - Capella del Passeig

MONTAÑEZ - ALIDÉ SANS


_________________________________________________________________________


PI DE LA SERRA

Dues tasses, el número 22 de la seva discografia, inclou noves cançons i temes instrumentals (Quan un es torna gran, Virginia Slims, Flor de clavell, S’ha de parlar per més dir, A una jove, Recordant Chet Atkins, Ukulele Blue ......) i alguna referència a d’altres autors com és el cas d’Ovidi Montllor.

Retrats personals i socials que amb l’enfoc del Quico prenen un significat especial. Sense tabús ni dramatismes però alhora amb la contundència, sensibilitat i sornegueria que li són propis.

D’altra banda, però, hi trobarem cançons emblemàtiques de diferents èpoques (Inventari, Els fariseus, Si la merda fos or..., Sóc poeta, Maria Joanna, Suau, El meu cervell, Merda..). i que no han figurat al repertori del format i disc anterior 'QuicoLabora'.

“El blues i jo, ens varem conèixer a traves de la manera de tocar la guitarra de Big Bill Broonzy i viu dins meu fa més quasi 5 decennis. La seva aparent senzillesa fa que musicalment parlant m'hagi pogut entendre amb moltíssim músics d'arreu el món i la també seva forta càrrega emocional fa que aquesta ja escrita entesa, sovint es tenyeixi de quelcom inexplicable que va més enllà de la pròpia música, per tornar-se respecte, amor i llibertat.”

ÈRIC VINAIXA

"Caos a mig camí" és el cinquè disc (tercer en solitari) de l'Èric Vinaixa. El seu disc més ambiciós a nivell de composició, producció, arranjaments i interpretació.

Un disc on fa un pas més enllà en el seu gust pel preciosisme, l'emoció, la intimitat, la sensualitat, la varietat de colors i la intensitat, i que no deixa de ser l'evolució natural dels seus treballs anteriors.

Amb un llenguatge propi hereu de les seves arrels pop, rock, blues, soul i d'autor més vintage, "Caos a mig camí" ens parla a cor obert de les reflexions vitals d'un músic entrant als quaranta i que recull la seva manera de veure el món, empatitzant amb el sentir d'aquesta generació.

Un cop més, l' Èric Vinaixa ha assumit la producció musical i els arranjaments del disc, a part de fer les veus, guitarres acústiques, guitarres elèctriques, pianos, hammonds i acordió.

CAN RAMOS

La Casa Ramos és un edifici d'estil eclèctic construït a finals del segle XIX per l'arquitecte Xavier Turull i Ventosa. En destaquen els jardins d'estil modernista i romàntics, emprats com a escenari de moltes activitats, i el menjador, decorat a l’estil barroc. Ara funciona com a seu de la Fundació Universitària Martí l’Humà.Artistas del evento

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • UDG Tenerife Egatesa
[]