T.E.S.T Ino Kollektiv en Barcelona T.E.S.T Ino Kollektiv en Barcelona
La Central del Circ
La Central del Circ. Moll de la Vela, 2, 08930 Barcelona, España. Ver mapa
por determinar por determinar

T.E.S.T Ino Kollektiv en Barcelona

Varias Fechas

La Central del Circ

La Central del Circ. Moll de la Vela, 2, 08930 Barcelona, España. Ver mapa, ,

¿Eres fan de T.E.S.T Ino Kollektiv en Barcelona?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.T.E.S.T Ino Kollektiv en Barcelona

Aquesta mostra T.E.S.T (Trànsit Escènic de Sensació Tècnica), que hauria d'haver tingut lloc el 2020, estarà protagonitzada per les INO KOLLEKTIV que presentaran "INO" en 2 passis amb aforament reduït.  

Aquesta companyia, que ha passat diversos trànsits del programa de suport a la creació de La Central del Circ, està formada per 7 dones amb sis nacionalitats, sis idiomes diferents i cadascuna amb un univers molt personal. Com elles mateixes afirmen, "INO som nosaltres, vestides de diverses capes de convencions socials, una mica com tothom. Capes que ens molesten i que no ens deixen lliures per a moure'ns. De seguida ens adonem que pesen més les pressions socials que aguantar el pes d'altres persones. Llavors ens desgarrem les costures i ens despullem. Ens agafem les unes a les altres i fem portés, ens portem i ens suportem. Simplement perquè és el que volem fer, juntes".

Us hi esperem!Organizado por:
La Central del Circ

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]