TRAP KIDS en Amposta TRAP KIDS en Amposta
EMBARCADOR AMPOSTA
EMBARCADOR AMPOSTA. Avinguda de Sant Jaume, 5, 43870 Amposta, Tarragona, Espanya. Ver mapa
por determinar por determinar

TRAP KIDS en Amposta

Varias Fechas

EMBARCADOR AMPOSTA

EMBARCADOR AMPOSTA. Avinguda de Sant Jaume, 5, 43870 Amposta, Tarragona, Espanya. Ver mapa, ,

¿Eres fan de Kids?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.TRAP KIDS en Amposta

TRAP KIDS: David Its Me, Jove Dry, Lluc Planas i MassaviuEmbarcadorAmposta
Divendres 29 agost | 21:00h
Normativa entrades Eufònic 2020:
Aforament limitat a 150 persones, amb seients per a tothom. S'ha de proporcionar les dades de totes les persones assistents per si fos necessari fer rastreig davant de qualsevol incidència. Recomanem portar l'entrada adquirida en el vostre telèfon intel·ligent per minimitzar l'ús de paper. Si assistiu al concert amb el vostre cerce de convivència, podeu adquirir fins a un màxim de quatre entrades i podreu seure junts. En cap cas es podrà canviar la disposició de les cadires del recinte. La separació entre els grups de cadires serà la que reclamen les mesures de la nova normalitat. L'accés al recinte es farà escalonadament, així com el desallotjament. El recinte obrirà una hora abans de l'horari d'inici del concert. Un acomodador/a us acompanyarà als vostres seients reservats. L’entrada es paga per seient i no per edat, i els xiquets/es no podran accedir gratuïtament.  Les persones que no respectin les mesures de seguretat i, per tant, no respectin als demés assistents, seran immediatament expulsades.


Protocol del Festival Eufònic pel que fa a la prevenció amb motiu de la covid-19 i també les mesures individuals que hauran de seguir les persones que assisteixin al festival d’enguany.


El festival seguirà els següents protocols sempre d’acord amb la normativa vigent:Desinfecció diària de tots els espais.
A l’entrada de tots els espais hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic. L’aforament i la disposició del seients compliran les distàncies de seguretat requerides. L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i sota control del personal d’accés per garantir la distància de seguretat.

Mesures individuals:Recorda que a tots els espais del festival cal mantenir una distància de seguretat entre persones seguint la normativa dels espectacles en espais tancats o a l’aire lliure.
A hores d’ara, l’ús de la mascareta és obligatori en espais tancats i en tots els espais públics, tant si s’esta assegut com de peu. El fet de no portar la mascareta por comportar l’expulsió de la persona del lloc del concert. Serà necessari arribar als espais amb antelació suficient per facilitar l’entrada esglaonada. Et recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper. Si penses que pots tenir símptomes de la Covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda’t a casa.Organizado por:
Plan 9 Cultural

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]