Trilogia de l'amor. En Barcelona Trilogia de l'amor. En Barcelona
El Maldà
El Maldà. C. del Pi 5 08002 Barcelona. Ver mapa
por determinar por determinar

Trilogia de l'amor. En Barcelona

Función única 25/05/2019 a las 17:30

El Maldà

El Maldà. C. del Pi 5 08002 Barcelona. Ver mapa, ,

La venta de entradas no está disponible

Indícanos tu e-mail y te avisaremos cuando comience la venta de entradas de este evento:Trilogia de l'amor. En Barcelona

ENTRADA ALS TRES ESPECTACLES + BERENAR + OBSEQUIAquests tres musicals parlen sobre l’amor des d’una perspectiva diferent. El primer, és una carta d’amor a l’enamorament. Amb música de Marc Sambola, Per si no ens tornem a veure ens parla del fill vermell que ens uneix. Jugant a un joc de màscares, prínceps i princeses, és una medicina que et fa creure en l’amor.
El segon, amb música de Miquel Tejada, ens parla dels amors que fan mal. Tot el que no ens vam dir ens fa viatjar als 90, on uns joves estudiants intenten respondre les preguntes d’un treball de filosofia mentre aprenen a estimar.
Es tanca el cercle amb El temps que no tindrem. Dani Campos posa música a aquest títol. Una declaració d'amor a la vida que ens portarà al primer dels amors que sentim, l’amor de la família.
Trilogia de l'amor són els tres espectacles musicals d'èxit que l'Alícia Serrat ha estrenat a El Maldà: Per si no ens tornem a veure, Tot el que no ens vam dir i El temps que no tindrem.
Una autèntica marató de teatre musical!
17.30h PER SI NO ENS TORNEM A VEURE amb  Anna Lagares, Edgar Martínez i Marc Sambola19.30h EL TEMPS QUE NO TINDREM amb Mariona Castillo i Joan Mas21.30h TOT EL QUE NO ENS VAM DIR amb Carles Alarcón, Víctor Arbelo, Sonia Catot, Clara Solé i Estel Tort; acompanyats al piano per Miguel González.


Les entrades no són numerades. No es podrà accedir a la sala un cop iniciada la funcióS'acceptaran canvis en les entrades fins a 48h abans de l'espectacle. No s'acceptaran anul·lacions de les entrades. Per qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al correu electrònic contacte@elmalda.cat

Organizado por:
El Maldà

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento


Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • UDG Tenerife Egatesa