Veus d'Aigua 2019. En Barcelona

Veus d'Aigua 2019. En Barcelona

Función única 06/06/2019 a las 16:25


​Teatre Victòria ​Veus d'Aigua 2019. En Barcelona - Teatre Victòria
Teatre Victòria. Teatro Victoria, Av. del Paralelo, 67, 08004 Barcelona, España. Ver mapa, ,
¿Necesitas alojamiento?

Veus d'Aigua 2019. En Barcelona

Benvinguts al concert final del projecte educatiu i musical VEUS D'AIGUA 2019, que enguany protagonitzaran més de 150 alumnes de Cicle Superior de Primària i ESO, acompanyats per El Projectil -un conjunt instrumental format per 10 estudiants de 20 a 25 anys-, i dirigits per un dels compositors de l'obra, Sergi Salinas.Descomptes amb la compra de 3 entrades   

Feu que els cantaires visquin una experiència única! Quantes més siguem al concert, més vibrarà  d'emoció la sala!

Per això, cada 3 entrades d'una mateixa família tindreu un descompte del 10% en el preu total. Per aprofitar-lo, feu la compra de les 3 entrades a la vegada, indicant el nom del comprador i de les altres dues persones de la família que assistiran al concert. Aquest descompte només és aplicable a entrades per a una mateixa família.

A més, els menors de 3 anys, si seuen a la falda dels pares, no paguen entrada. A partir dels 3 anys d'edat, han d'adquirir entrada.

Podeu comprar tantes entrades com vulgueuUs esperem a tots: mares, pares, germans, avis, tietes, amics... per gaudir amb aquest gran concert del resultat de mesos de treball a classe i a casa!

I si voleu, a la sortida del concert podreu adquirir el magnífic CD de la cantata, gravat per El Projectil, per només 8€.

LES PORTES DEL TEATRE S'OBRIRAN 15 MINUTS ABANS DEL CONCERT. PORTEU TOTES LES ENTRADES IMPRESES.


VEUS D'AIGUA forma part dels diversos Projectes Educatius Oberts que Ut Música ofereix cada curs a escoles i instituts de tot el país. Per a més informació, entreu a www.utmusica.com o seguiu-nos a Facebook i Twitter.Organizado por: Ut Música

Compartir evento

Alojamiento

Tarjetas aceptadas

Tarjetas aceptadas: VISA, MASTERCARD

Newsletter
Acepto recibir comunicaciones comerciales de TomaTicket
Acepto la política de privacidad

Patrocinadores de la plataforma Tomaticket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • UDG Tenerife Egatesa