Veus d'Aigua 2019. En Barcelona Veus d'Aigua 2019. En Barcelona
Teatre Victòria
Teatre Victòria. Teatro Victoria, Av. del Paralelo, 67, 08004 Barcelona, España. Ver mapa
por determinar por determinar

Veus d'Aigua 2019. En Barcelona

Función única 06/06/2019 a las 16:25

Teatre Victòria

Teatre Victòria. Teatro Victoria, Av. del Paralelo, 67, 08004 Barcelona, España. Ver mapa, ,

Veus d'Aigua 2019. En Barcelona

Benvinguts al concert final del projecte educatiu i musical VEUS D'AIGUA 2019, que enguany protagonitzaran més de 150 alumnes de Cicle Superior de Primària i ESO, acompanyats per El Projectil -un conjunt instrumental format per 10 estudiants de 20 a 25 anys-, i dirigits per un dels compositors de l'obra, Sergi Salinas.Descomptes amb la compra de 3 entrades   

Feu que els cantaires visquin una experiència única! Quantes més siguem al concert, més vibrarà  d'emoció la sala!

Per això, cada 3 entrades d'una mateixa família tindreu un descompte del 10% en el preu total. Per aprofitar-lo, feu la compra de les 3 entrades a la vegada, indicant el nom del comprador i de les altres dues persones de la família que assistiran al concert. Aquest descompte només és aplicable a entrades per a una mateixa família.

A més, els menors de 3 anys, si seuen a la falda dels pares, no paguen entrada. A partir dels 3 anys d'edat, han d'adquirir entrada.

Podeu comprar tantes entrades com vulgueuUs esperem a tots: mares, pares, germans, avis, tietes, amics... per gaudir amb aquest gran concert del resultat de mesos de treball a classe i a casa!

I si voleu, a la sortida del concert podreu adquirir el magnífic CD de la cantata, gravat per El Projectil, per només 8€.

LES PORTES DEL TEATRE S'OBRIRAN 15 MINUTS ABANS DEL CONCERT. PORTEU TOTES LES ENTRADES IMPRESES.


VEUS D'AIGUA forma part dels diversos Projectes Educatius Oberts que Ut Música ofereix cada curs a escoles i instituts de tot el país. Per a més informació, entreu a www.utmusica.com o seguiu-nos a Facebook i Twitter.Organizado por:
Ut Música

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento


Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • UDG Tenerife Egatesa