XAVI TORRES + LOS AURORA (22 Alhambra Festival Jazz Vic) XAVI TORRES + LOS AURORA (22 Alhambra Festival Jazz Vic)
22 Alhambra Festival Jazz Vic
22 Alhambra Festival Jazz Vic. Carrer Prat d'en Galliners, 1. Ver mapa
por determinar por determinar

XAVI TORRES + LOS AURORA (22 Alhambra Festival Jazz Vic)

Varias Fechas 16/10/2020 a las 12:00

22 Alhambra Festival Jazz Vic

22 Alhambra Festival Jazz Vic. Carrer Prat d'en Galliners, 1. Ver mapa, ,

¿Eres fan de Alhambra?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.XAVI TORRES + LOS AURORA (22 Alhambra Festival Jazz Vic)

22 Alhambra Festival Jazz Vic del 16 al 18 d'octubre | www.festivaljazzvic.cat | Carrer Prat d'en Galliners 1 (Esplanada exterior l'Atlàntida)

Entrada 15€ (+ despeses gestió) per a les dues actuacions!


20:00h - PIANÍSSIM AMB XAVI TORRES

El pianista valencià Xavi Torres és un dels músics més destacats i amb més projecció de l’escena jazzística europea. Resident a Amsterdam, col·labora amb grans músics d’arreu del món i ha finalitzat el Màster de Jazz i la Llicenciatura de Clàssic al Conservatorium van Amsterdam, després de graduar-se a l’ESMUC de Barcelona. Reconegut a nivell internacional, ha estat el segon músic de l’Estat espanyol de la història que ha participat com a solista a la final de la prestigiosa Thelonious Monk Jazz Piano Competition a Washington DC. Ha enregistrat quatre discs com a líder i ha tocat amb músics com Alerx Sipiagin, Dick Oatts, Terell Stafford, Nir Felder, Rosanne Philippens, Ben van Gelder o Tineke Postma, entre d’altres.
El nou disc Curiosity (Just Listen Records, 2019) està format per una gran varietat d’estils i textures tocades amb llibertat i singularitat. Una nova proposta de piano solo que recull diverses composicions originals que combinen el groove d’una chacarera argentina amb l’harmonia de Mahler o alguns ritmes africans. De la composició més estricta a la llibertat absoluta, passant per moments de bogeria, tensió i delicadesa.

Xavi Torres, piano

Web Xavi Torres

21:00h - LOS AURORA

Sorgit de l’Escola Superior del Taller de Músics, el quartet Los Aurora recorre les cançons flamenques més populars mentre evolucionen cap a llenguatges transgressors que superen les sonoritats més tradicionals i es fusionen amb altres gèneres. El seu so parteix del flamenc i camina cap al jazz, els dos estils que configuren l’ADN d’aquesta jove formació que s’allunya de la sonoritat més clàssica de les composicions en les quals s’inspira.
L’espectacle en directe, amb José Manuel Álvarez al baile, és un reflex del disc Aurora (Taller de Músics, 2017), la seva primera referència discogràfica. Un àlbum on reten homenatge a la figura de Manuel de Falla. Amb només tres anys de trajectòria, el seu art ha travessat fronteres i continents i ha sonat a diferents escenaris de Canadà, Corea, Rússia, Israel, Hongria, Alemanya i Polònia, entre d’altres.

Pere Martínez, veu
Max Villavecchia, piano
Javier Garrabella, baix
Joan Carles Mari, bateria
José Manuel Álvarez, baile

Web Los AuroraOrganizado por:
La Jazz Cava (Vic)

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]