El Malfet d'Inishmaan en Valencia El Malfet d'Inishmaan en Valencia
Teatre Micalet
Mestre Palau 3,
por determinar por determinar

El Malfet d'Inishmaan en Valencia

Varias Fechas

Teatre Micalet

Mestre Palau 3,, ,

¿Eres fan de El Malfet d'Inishmaan en Valencia?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.El Malfet d'Inishmaan en Valencia

Torna El Malfet d'Inishmaan, una peça carregada d'humor negre de l'autor angloirlandés Martin McDonagh. L'obra es situa a la localitat irlandesa d'Inishmaan, un lloc on ningú és qui pareix. Billy, el malfet del poble, és l'espill que reflecteix el millor i el pitjor de cadascun dels integrants de la comunitat. Quan Billy descobreix que es rodarà una pel·lícula de Hollywood a les illes d'Aran, no té cap dubte que ha arribat l?oportunitat que ha estat esperant tota la seua vida.


Aquest espectacle, la 34ª producció pròpia de la Companyia Teatre Micalet, convida al públic a reflexionar sobre la diferència i els efectes que produeix en les persones el fet de ser diferent. El Malfet d'Inishmaan és un reflex que representa els vicis i costums d'una societat malalta que intenta uniformar en els costums i el pensament únic per convertir als seus habitants en éssers manipulables per al consum.

Organizado por:

info@tomaticket.es

922270400

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]