Visites guiades al Castell de Ribes Juliol 2021 a Sant Pere de Ribes Visites guiades al Castell de Ribes Juliol 2021 a Sant Pere de Ribes
Castell de Ribes
Castell de Ribes. Plaça del Castell, S/N, 08810 Sant Pere de Ribes. Ver mapa
por determinar por determinar

Visites guiades al Castell de Ribes Juliol 2021 a Sant Pere de Ribes

Diverses Dates

Castell de Ribes

Castell de Ribes. Plaça del Castell, S/N, 08810 Sant Pere de Ribes. Ver mapa, ,


Evento no disponible para la venta !!!

Visites guiades al Castell de Ribes Juliol 2021 a Sant Pere de Ribes tiene 0 eventos activos en este momento.Ets fan de Visites guiades al Castell de Ribes Juliol 2021 a Sant Pere de Ribes

Descobreix les seves últimes noticies, fotografies i vídeos. Deixa’ns el teu email i no et perdis cap detall.

El Castell de Ribes, documentat des del segle X, ha estat testimoni de l’evolució històrica del municipi i les visites al Castell expliquen aquest procés fins als nostres dies.

Amb la seva museització, els visitants poden conèixer i aprofundir en diferents aspectes rellevants d’aquesta història. Imatges, audiovisuals, maquetes o elements sonors, ens acompanyen pels espais originals del castell per descobrir no només la significació històrica d’aquesta edificació, estretament lligada al territori, sinó també del paisatge i de la transformació de Sant Pere de Ribes. La visita fa un recorregut per la geologia, la fauna i flora del territori i també per la història del castell en la que es descobreix, entre altres històries, que en l’època medieval va tenir un senyor trobador i que, en el segle XX, va ser la residència del ballarí, coreògraf i estudiós de les castanyoles, José de Udaeta.

Al llarg de la visita, entre altres aspectes, també s’explica el creixement del municipi en època medieval, l’expansió dels segles XVIII i XIX i, més recentment, el creixement del nucli de les Roquetes. D’altra banda, una senyalització estableix un itinerari pels principals elements de Sota-Ribes, com ara el castell, la casa del terme o l’església vella.

Des del patí del castell, uns visors ens ajuden a fixar-nos en el paisatge de l’entorn i a focalitzar la nostra vista cap a l’ermita de Sant Pau, les vinyes o les timbes, tots ells elements identitaris dels ribetans. L’antic estable del castell acull un homenatge a la gastronomia de Sant Pere de Ribes, destacant productes locals de proximitat i de qualitat.

Gratuit infants de 0 a 4 anys (Aquests últims no hauran de fer reserva prèvia de l'entrada).

Organitza: Servei de Cultura de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes

Organitzat per:
Castell de Ribes

Informació del recinte
Afegeix serveis Compartir esdeveniment
Facebook Twitter Linkedin
Subscriure

  • Cajasiete
  • Hyundai Canarias