Carlos Núñez, Miquel Bennàssar, Tomeu Payeras i Xerebiols. En Sa Pobla (Mallorca) Carlos Núñez, Miquel Bennàssar, Tomeu Payeras i Xerebiols. En Sa Pobla (Mallorca)
Església de Sant Antoniet
Església de Sant Antoniet. info@mallorcaliteraria.cat. Ver mapa
por determinar por determinar

Carlos Núñez, Miquel Bennàssar, Tomeu Payeras i Xerebiols. En Sa Pobla (Mallorca)

Función única 10/01/2020 a las 22:00

Església de Sant Antoniet

Església de Sant Antoniet. info@mallorcaliteraria.cat. Ver mapa, ,

¿Eres fan de Carlos?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.Carlos Núñez, Miquel Bennàssar, Tomeu Payeras i Xerebiols. En Sa Pobla (Mallorca)

Sa Pobla / Església de Sant Antoni

Divendres, 10 de gener de 2020, a les 22.00h

Anticipada: 18.00€ i Taquilla: 20.00€


Carlos Núñez

Carlos Núñez, Gaites.

Miquel Bennàssar, Orgue.

Tomeu Payeras, Xeremies.

Xerebiols, Xeremiers i flabiols.


El mag de les gaites i les flautes nascut a Vigo, Carlos Núñez, considerat un dels grans intèrprets de música celta a dins l'àmbit mundial, arriba a sa Pobla carregat de sorpreses i de col·laboracions amb músics d’aquí que ens sorprendran, a més de ser una proposta que significa un pas més en el seu descobriment dels sons lligats a la cultura de la seva Galícia natal, compartida amb altres territoris com ara Irlanda, Escòcia o Bretanya.


A més d’una àmplia discografia i un bon nombre de col·laboracions amb artistes de gran prestigi, a Núñez també se li atribueix el mèrit d’iniciar una nova joventut de la música celta, amb el seu aclamat disc de debut ‘A irmandade das estrelas’ (1996), amb què emprenia un recorregut de nou àlbums en el qual no ha deixat d’explorar els sons de la seva terra a través de la fusió amb d’altres estils com el flamenc o el pop. Una investigació sense fi que l’ha portat a viatjar al voltant del món i de la qual en fa partícip a tothom qui omple els seus concerts.Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]