Curs de teatre: l'expansió de l'artista a través del cos - Sala La Fornal en Manacor Curs de teatre: l'expansió de l'artista a través del cos - Sala La Fornal en Manacor
Sala La Fornal despectacles
Sala La Fornal d'espectacles. Carrer de les Coves dels Hams, 4. Ver mapa
por determinar por determinar

Curs de teatre: l'expansió de l'artista a través del cos - Sala La Fornal en Manacor

Varias Fechas (04/12/2021 - 04/12/2021)

Sala La Fornal despectacles

Sala La Fornal d'espectacles. Carrer de les Coves dels Hams, 4. Ver mapa, ,


CURS DE TEATRE A LA SALA LA FORNAL

L'EXPANSIÓ DE L'ARTISTA A TRAVÉS DEL COS

DEL 4 AL 6 DE DESEMBRE

A carrec d’Analía Puentes

Com a actriu, creadora i interpret practico una rutina d'entrenament per preparar el cos abans d'entrar en escena. Des de llavors, utilitzo aquesta eina basada en la respiració, la flexibilitat i l'expansió del moviment, que em permet tenir un cos alerta i energitzat a l'hora de compartir el meu treball artístic. A més de ser actriu de teatre físic, ensenyo el metode GYROTONIC i GYROKINESIS, disciplines que m'han permes desenvolupar aquest escalfament, tant físicament com espiritualment. En aquest sentit, crec que el taller t'ajudara a mantenir el teu artista a punt amb un cos disponible i present.EL CURS TENDRÀ UNA DURADA DE 8 HORES EN TRES DIES:

DISSABTE 4 DESEMBRE DE 10 A 13 HORES

DIUMENGE 5 DESEMBRE DE 10 A 13 HORES

DILLUNS 6 DESEMBRE DE 10 A 12 HORES

DIMARTS 7 TROBADA/SOPAR AMB LA CREADORA

PREU 40€ INCLOU UNA ENTRADA PER A L’ESPECTACLE ” MARIA ANTONIETA”Dirigit a actors professionals i amateurs, ballarins, músics i artistes de diferents disciplines que tinguin la voluntat de connectar amb el seu cos i la seva creativitat, independentment de l'experiencia.

Rutina d'entrenament

La masterclass comptara amb exercicis específics que et permetran millorar la teva postura corporal, ampliar la teva flexibilitat, connectar amb la teva energia creativa i coordinar la respiració amb el moviment. Després de l'entrenament passarem al joc, a través d'un cos present. Al final compartirem la nostra experiencia. Que et permet:

- Preparar el cos per entrar en escena amb tot el seu potencial. - Despertar el centre creatiu.

- Activar l'energia. - Utilitzar la respiració en cada moment escenic per arribar a un estat natural i relaxat.

- Millorar l'expansió del cos.

- Flexibilitzar les articulacions per superar els límits del moviment.

- Escoltar i reconeixer la informació que sorgeix d'un organisme present.Analía Puentes

Vaig comencar la meva carrera artística als 18 anys a l'Uruguai al Teatro Circular de Montevideo. Paral·lelament vaig estudiar Ciencies de la Comunicació i vaig treballar durant deu anys en diferents mitjans de premsa i radio, especialitzant-me en cultura (Radio Nacional d'Uruguai i Radio El Espectador). Em vaig formar en dansa contemporania amb diferents ballarins i pedagogs del meu país. El 2014 em vaig instal·lar a Barcelona per treballar amb la companyia catalana La Fura dels Baus com a actriu i sotsdirectora a l'espectacle MURS, en el marc del Festival GREC de Barcelona.

A part del meu treball com a actriu, imparteixo tallers per a artistes de diferents disciplines per tal de preparar el cos per a l'entrada a l'escena.

He actuat a "Multitud", una creació col·lectiva presentada en

el festival SALMON a Barcelona. He estat la creadora i interpret del col·lectiu Women Just Dancing (dance-treatro) dirigit per Leilani Weis, interpretant

a Irlanda, al Centre Cívic La Barceloneta, Bocanord i residencies al centre de creació La Caldera de Barcelona.

A Barcelona em vaig graduar a l'Escola laboratori d'expressió corporal dramatica dirigida per Jessica Walker. També em vaig formar en el metode Keep Moving impartit per la ballarina i pedagoga catalana Mercedes Boronat. En constant formació d'actuació, estic realitzant la Tecnica Meisner a Barcelona amb el seu director Javier Galitó-Cava. A més, m'incorporo al col·lectiu cinematografic de creació de Chroma Teatre. He format part com a actriu i dramaturga del curtmetratge MA, estrenat a Chroma Teatre el 2020.

La meva última peca és "Marie Antoinette", un monoleg de teatre físic de 60 minuts creat al Laboratori de Teatre dirigit per Jessica Walker. Amb aquesta obra, vaig fer tres temporades a Barcelona -Versus Teatre i Teatre Gaudí-, i gires per Catalunya, Madrid, Sevilla, Valencia, Mallorca i Uruguai. Vaig guanyar el premi a la Millor Posada en Escena al Cenit Festival de Sevilla i el premi a la Millor Escenografia i Il·luminació al Festival Mostrat del Centre Cívic Sandaru. Al marc de 2019 vaig fer una gira per l'Uruguai, amb tres representacions amb les entrades esgotades al Teatre

Solís de Montevideo. Actualment estic en plena creació de la seva proxima obra "George Sand: My life is yours" que s'estrenara a la Cartoixa de Valldemossa el 2021.


Organizado por:
Sala La Fornal

Información del recinto
Añade servicios Compartir evento
Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias