FES + CHAPEAU 21': CHURRY LA CLOWN - "S.O.S" (SESSIÓ de les 19h) en Sitges FES + CHAPEAU 21': CHURRY LA CLOWN - "S.O.S" (SESSIÓ de les 19h) en Sitges
Teatre el Retiro
Teatre el Retiro. Teatro El Retiro. Carrer d'Angel Vidal, 17, 23, 08870. Ver mapa
por determinar por determinar

FES + CHAPEAU 21': CHURRY LA CLOWN - "S.O.S" (SESSIÓ de les 19h) en Sitges

Varias Fechas

Teatre el Retiro

Teatre el Retiro. Teatro El Retiro. Carrer d'Angel Vidal, 17, 23, 08870. Ver mapa, ,


Evento no disponible para la venta !!!

FES + CHAPEAU 21': CHURRY LA CLOWN - "S.O.S" (SESSIÓ de les 19h) en Sitges tiene eventos activos en este momento. VER EVENTOS DISPONIBLES¿Eres fan de FES + CHAPEAU 21': CHURRY LA CLOWN - "S.O.S" (SESSIÓ de les 19h) en Sitges?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.

Torna el CIRC! El Festival Fes + Chapeau sera del 28 d'abril fins al 2 de maig i aquest any tindra funcions a Sant Pere de Ribes (Carpa Revolució i la Nau del Ger Entitat), Sitges (Retiro Sitges) i Vilanova i la Geltrú (La Daurada).

Espectacle d'estrena: "S.O.S". Duració: 50’ + feedback del públic. En castella. 

DESCRIPCIÓ: "“S.O.S, una pallassa naufraga a un món cec. Quan els plastics floten a l’ocea, creen illes... que ens aillen, que transformen la realitat, aguditzen els nostres sentits i donen forma als nostres deliris. Una lluita esperancadora per la supervivencia. Guerrera en un mar d’emocions. Supervivent incondicional a un fracas constant. Una altra manera d’entendre la realitat que ens envolta, els oceans que ens banyen i les enginyoses oportunitats que ens dóna la vida. Perque sempre hi ha un raig de llum, endins nostre, que ens empeny... a sobreviure.”

  IMPORTANT : Enguany el festival aposta per la nova creació, el públic pot gaudir per primera vegada a la comarca de molts espectacles en fase de creació (work in progress). Aixo significa que l'esdeveniment que és interactiu i demanara de l'opinió i participació del públic al final de la mostra per tant de poder ajudar als artistes a seguir creixent i desenvolupant el seu espectacle. 


Organizado por:
CARPA REVOLUCIÓ

Información del recinto
Añade servicios Compartir evento
Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias