FES + CHAPEAU 21': UTA CIRC - "NO MATALÀS!" (SESSIÓ de les 18h) en Sitges FES + CHAPEAU 21': UTA CIRC - "NO MATALÀS!" (SESSIÓ de les 18h) en Sitges
Teatre el Retiro
Teatre el Retiro. Teatro El Retiro. Carrer d'Angel Vidal, 17, 23, 08870. Ver mapa
por determinar por determinar

FES + CHAPEAU 21': UTA CIRC - "NO MATALÀS!" (SESSIÓ de les 18h) en Sitges

Varias Fechas

Teatre el Retiro

Teatre el Retiro. Teatro El Retiro. Carrer d'Angel Vidal, 17, 23, 08870. Ver mapa, ,


Evento no disponible para la venta !!!

FES + CHAPEAU 21': UTA CIRC - "NO MATALÀS!" (SESSIÓ de les 18h) en Sitges tiene eventos activos en este momento. VER EVENTOS DISPONIBLES¿Eres fan de FES + CHAPEAU 21': UTA CIRC - "NO MATALÀS!" (SESSIÓ de les 18h) en Sitges?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.

Torna el CIRC! El Festival Fes + Chapeau sera del 28 d'abril fins al 2 de maig i aquest any tindra funcions a Sant Pere de Ribes (Carpa Revolució i la Nau del Ger Entitat), Sitges (Retiro Sitges) i Vilanova i la Geltrú (La Daurada).

Espectacle d'estrena: "No Matalas". Duració: 45’ + feedback del públic.  

DESCRIPCIÓ: "No Matalas!" és un espectacle de Circ Contemporani, els personatges del qual, el Siamés i el seu inert amic Mr. Matt, fan reviure una de les figures classiques del Circ Freak del segle XIX. L'escenografia us introduira al seu món, on en una lluita d'independencia i dependencia individual i recíproca de l'ésser huma, es prepararan per al "Gran Número" de Circ. Aixo es caracteritzara a través de l'ús d'un gran matalas (Mr.Matt) i l'ús de la faixa tradicional castellera (el Siames).

  IMPORTANT :  Enguany el festival aposta per la nova creació, el públic pot gaudir per primera vegada a la comarca de molts espectacles en fase de creació (work in progress). Aixo significa que l'esdeveniment és interactiu i demanara de l'opinió i participació del públic al final de la mostra per tant de poder ajudar als artistes a seguir creixent i desenvolupant el seu espectacle. 


Organizado por:
CARPA REVOLUCIÓ

Información del recinto
Añade servicios Compartir evento
Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias