FES + CHAPEAU 21': VIRAL CIRC -"Des(e0)quilibrio)" + CIA CAÍ -"MASA MADRE" en Sant Pere de Ribes FES + CHAPEAU 21': VIRAL CIRC -"Des(e0)quilibrio)" + CIA CAÍ -"MASA MADRE" en Sant Pere de Ribes
Carpa Revolució
Carpa Revolució. Carrer Major 70. Ver mapa
por determinar por determinar

FES + CHAPEAU 21': VIRAL CIRC -"Des(e0)quilibrio)" + CIA CAÍ -"MASA MADRE" en Sant Pere de Ribes

Varias Fechas

Carpa Revolució

Carpa Revolució. Carrer Major 70. Ver mapa, ,


Evento no disponible para la venta !!!

Brio tiene eventos activos en este momento. VER EVENTOS DISPONIBLES¿Eres fan de Brio?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.

Torna el CIRC! El Festival Fes + Chapeau sera del 28 d'abril fins al 2 de maig i aquest any tindra funcions a Sant Pere de Ribes (Carpa Revolució i la Nau del Ger Entitat), Sitges (Retiro Sitges) i Vilanova i la Geltrú (La Daurada).

2 Espectacles: "Des(e0)quilibrio)" en modalitat de Work In Progress + "Masa madre"en modalitat de Work In Progress. Duració: 30’+30' + feedback del públic.  

Des(e0)quilibrio): Un viatge mental en l'escenari que reviu a través de la música, el circ i teatre, el procés personal de la integració artística en la societat, la rebel·lia, l'ésser poc convencional , i també les frustracions, les pors i triomfs que l'artista decideix de viure. Un recorregut que sap a una subcultura, tampoc massa llunyana, d'anims rebels, i encara amb un ús viable dels mitjans socials. Un escenari en l'escenari on un trapezi i un quadrat aeril lleguen a ser al mateix temps missatges i pautes per a l'artista i que gracies a l'els pot empadronar-se de l'aire, surar, somiar, lliurar-se, trobar el seu equilibri i el seu lloc, desafiar i guanyar la societat. Un homenatge a les arts amb instintives actituds inquietes.

MASSA MADRE (2 solos ):

Solo 1: MASA de Sabrina Catala.

Masa fa referencia a l'existencia mateixa, a com aquesta s'organitza i en que es converteix. Massa parla de la caducitat de les coses. Massa dura una cocció. Ens fa questionar-nos sobre la caducitat de les coses, sobre quan comencen i quan acaben. Sobre com ens afecta la mirada dels altres quant a la forma que prenem. Sobre e com ens agrupem o no. Sobre les línies dels mapes i sobre l'epidemia de ball de 1518.

Solo 2: MADRE d'Elia Pérez. MADRE fa referencia a la maternitat, a com aquesta és viscuda des de dins i observada des de fora. Mare parla d'estats contínuament canviants. Mare dura una expulsió. Ens fa questionar-nos una confrontació cap a la persona i/o artista com un regulador d'ego. Sobre com ens afecta la vivencia. Sobre una trena en la qual s'entrellacen diferents comportaments sense que se t'escapi ni un pel. Sobre una maternitat amarga, dolca, acida, salda, agra… en definitiva… saborosa.

  IMPORTANT :  Enguany el festival aposta per la nova creació, el públic pot gaudir per primera vegada a la comarca de molts espectacles en fase de creació (work in progress). Aixo significa que l'esdeveniment que és interactiu i demanara de l'opinió i participació del públic al final de la mostra per tant de poder ajudar als artistes a seguir creixent i desenvolupant el seu espectacle. 


Organizado por:
CARPA REVOLUCIÓ

Artistas relacionados Información del recinto
Añade servicios Compartir evento
Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias