Migdia Musical en Celrà Migdia Musical en Celrà
Parc Cors-Guinard
Parc Cors-Guinard. Parc Cors-Guinard. Ver mapa
por determinar por determinar

Migdia Musical en Celrà

Varias Fechas

Parc Cors-Guinard

Parc Cors-Guinard. Parc Cors-Guinard. Ver mapa, ,


Evento no disponible para la venta !!!

Migdia Musical en Celrà tiene eventos activos en este momento. VER EVENTOS DISPONIBLES¿Eres fan de Migdia Musical en Celrà?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.

Amb les actuacions de Las Karamba i Sound On.


Las Karamba

Barreja multicultural entre Venecuela, Cuba, Argentina, Panama i Catalunya. Una banda que dóna lloc a un estil musical on es reconeix el són, el chachachá, la salsa, la timba i la música urbana, des d'una perspectiva social femenina.

La banda esta integrada per Ahyvin Bruno (veu i guiro), Rita Baulida (timbal), Ahylin Bruno (congues), Liviet Ojeda (baix), Natasha Arizu (teclat) i Anggie Obin (flauta), els quals amb el seu primer album Camí Així porten color i llum a alla on van.

"Les Karamba" som la veu de totes aquelles dones que van callar, que van estar a l'ombra, que van lluitar soles, al llarg de la historia de la música, i que avui tenen molt per explicar".


Sound On

Grup musical format per 5 joves, que ens oferiran un concert amb versions tocades i cantades amb la frescura propia dels adolescents, pero també amb la maduresa dels que porten anys tocant. El repertori, tocat amb molt bon gust i elegancia, va des de temes de Radiohead, The Clash, Dua Lipa, Lady Gaga, Amy Winehouse, Stay Homas… reversionats a estils com el jazz, soul, funk i pop…


Els seus membres formem part de la Black Music Big Band Junior, banda formativa referent de la província de Girona.  


Places limitades amb reserva previa en línia o presencialment el dimarts 27, de 17 a 19 h, al vestíbul del Teatre l'Ateneu de Celra.


Organizado por:
Ajuntament de Celrà

Información del recinto
Añade servicios Compartir evento
Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias