Visites guiades al Castell de Ribes Juliol 2021 en Sant Pere de Ribes Visites guiades al Castell de Ribes Juliol 2021 en Sant Pere de Ribes
Castell de Ribes
Castell de Ribes. Plaça del Castell, S/N, 08810 Sant Pere de Ribes. Ver mapa
por determinar por determinar

Visites guiades al Castell de Ribes Juliol 2021 en Sant Pere de Ribes

Varias Fechas

Castell de Ribes

Castell de Ribes. Plaça del Castell, S/N, 08810 Sant Pere de Ribes. Ver mapa, ,


Evento no disponible para la venta !!!

Visites guiades al Castell de Ribes Juliol 2021 en Sant Pere de Ribes tiene 0 eventos activos en este momento.Sé el primero en enterarte del inicio de la venta de entradas para Visites guiades al Castell de Ribes Juliol 2021 en Sant Pere de Ribes

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.

El Castell de Ribes, documentat des del segle X, ha estat testimoni de l’evolució històrica del municipi i les visites al Castell expliquen aquest procés fins als nostres dies.

Amb la seva museització, els visitants poden conèixer i aprofundir en diferents aspectes rellevants d’aquesta història. Imatges, audiovisuals, maquetes o elements sonors, ens acompanyen pels espais originals del castell per descobrir no només la significació històrica d’aquesta edificació, estretament lligada al territori, sinó també del paisatge i de la transformació de Sant Pere de Ribes. La visita fa un recorregut per la geologia, la fauna i flora del territori i també per la història del castell en la que es descobreix, entre altres històries, que en l’època medieval va tenir un senyor trobador i que, en el segle XX, va ser la residència del ballarí, coreògraf i estudiós de les castanyoles, José de Udaeta.

Al llarg de la visita, entre altres aspectes, també s’explica el creixement del municipi en època medieval, l’expansió dels segles XVIII i XIX i, més recentment, el creixement del nucli de les Roquetes. D’altra banda, una senyalització estableix un itinerari pels principals elements de Sota-Ribes, com ara el castell, la casa del terme o l’església vella.

Des del patí del castell, uns visors ens ajuden a fixar-nos en el paisatge de l’entorn i a focalitzar la nostra vista cap a l’ermita de Sant Pau, les vinyes o les timbes, tots ells elements identitaris dels ribetans. L’antic estable del castell acull un homenatge a la gastronomia de Sant Pere de Ribes, destacant productes locals de proximitat i de qualitat.

Gratuit infants de 0 a 4 anys (Aquests últims no hauran de fer reserva prèvia de l'entrada).

Organitza: Servei de Cultura de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes

Organizado por:
Castell de Ribes

Información del recinto
Añade servicios Compartir evento
Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse