BLANCA DESVELADA Girona BLANCA DESVELADA Girona
Sala La Planeta
Paseo Canalejas, 3
por determinar por determinar

BLANCA DESVELADA Girona

Various Dates

Sala La Planeta

Paseo Canalejas, 3, ,


Evento no disponible para la venta !!!

BLANCA DESVELADA Girona tiene eventos activos en este momento. VER EVENTOS DISPONIBLESAre you a fan of BLANCA DESVELADA Girona?

Discover their latest news, photographs and videos. Leave us your email and don't miss any details.
Dues histories que s'entrellacen en el temps sense que ni els seus personatges entenguin el per que. La protagonista viura el desafiament de descobrir allo que les uneix: Una dona que pareix en una presó dues setmanes abans de ser afusellada com a presa política. I Blanca, una jove actriu que es guanya la vida fent monolegs comics en bars mediocres i que té un important conflicte amb la seva mare.

Un text huma. Cru. Honest. Ple de feminitat, de tendresa i de realitat. Éssers humans nus mostrant la seva part més íntima a un espectador que quedara atrapat coneixent-los, seduit per la seva autenticitat i la seva forca. Un relat que camina entre la por i el perdó, entre la desesperació i el somriure, entre la incredulitat i el desig, entre l'humor i la lluita contra els nostres propis monstres.

Blanca desvelada, finalista dels Premis Max, ha esta reconeguda pel públic i la crítica per l'excepcional treball de l'actriu Alejandra Jiménez Cascón que hi interpreta una quinzena de personatges.

Organized by:

info@tomaticket.es

922270400

Suscribe

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias