Arnau Obiols (música) - "Pilar de dos" (circ) - Carles Belda i Jaume Arnella (música) en Alpens Arnau Obiols (música) - "Pilar de dos" (circ) - Carles Belda i Jaume Arnella (música) en Alpens
Jardins de la Torre
Jardins de la Torre . Carr. de Berga, 12 08587 Alpens, Barcelona. Ver mapa
por determinar por determinar

Arnau Obiols (música) - "Pilar de dos" (circ) - Carles Belda i Jaume Arnella (música) en Alpens

Varias Fechas

Jardins de la Torre

Jardins de la Torre . Carr. de Berga, 12 08587 Alpens, Barcelona. Ver mapa, ,


Evento no disponible para la venta !!!

Arnau Obiols tiene eventos activos en este momento. VER EVENTOS DISPONIBLESSé el primero en enterarte del inicio de la venta de entradas para Arnau Obiols

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.

ARNAU OBIOLS (música) - "Tost"Sota el nom de TOST hi ha el seu darrer projecte en solitari.


És una visió personal i contemporania dels sons i de la música tradicional del Pirineu catala, una música filla dels boscos, dels arbres, dels moixons i de tot allo que ha arrelat i ressonat en aquestes muntanyes.


Tost és un riu, una vall i un poble deshabitat de l'Alt Urgell. D’aquesta vall era fill el seu padrí, pastor i tractant de bestiar, a qui els seus companys d’ofici van motejar amb el sobrenom de Tost, ates el seu origen geografic.

TOST és un cant contemporani a la muntanya, un homenatge a la terra, a allo més proper, al que és de tots i no és de ningú –el que ens és comú-, com ara la Natura i aquestes cancons, o allo immaterial i efímer, com els sons i els dies que vivim.

Arnau Obiols, us convida a participar d'aquest ritu sonor íntim, un art primitiu i nou alhora.RAQUEL VInUELAS I CLÀUDIA GÓMEZ - "Pilar de dos" (dansa) 
Pilar de dos és una peca de dansa que pretén donar una mirada al món casteller a través de la seva fisicalitat i incorporar-la als cossos de dues ballarines. A través d'elements sonors com el toc de castells, d’elements gestuals com els rituals de construcció i d’elements característics com la faixa castellera; les ballarines creen un joc que poc a poc esdevindra clau per la (de)construcció del castell.

 

LA COMPANYIA

Raquel Viñuales i Claudia Gómez (Celra i Banyoles, 1995) es van coneixer a Àrea, espai de dansa i creació (Barcelona), el 2015, durant la formació professional. Alla van comencar a crear juntes fins a idear el seu primer projecte de dansa i castellers, PILAR DE DOS, guanyador del PREMI DELFÍ COLOMÉ 2017 (Sismograf, ÉsDansa, Fira mediterrania, Graner i Dansaneu). Des de l'estrena fins a l'actualitat, el duo també ha passat per DesembreEnDansa (Celra), FemDansa (Palamós), CityZen (Brussel·les), Sant Llop de Mianigues (Porqueres), Arts en moviment (Alcover) i Cicle A prop (Girona). 

Actualment es troben en procés de creació del seu segon treball INTENT DESMUNTAT, que continua investigant sobre la sinergia entre la dansa i els castellers, amb la col·laboració del músic Iñaki Plaza. El projecte ha rebut la beca de suport a la creació de la Generalitat de Catalunya i ha estat en residencia a l'Ateneu de Celra. 
CARLES BELDA I JAUME ARNELLA (música) Dos músics, de dues generacions diferents, s’han trobat; pel que sigui pero s’han trobat. I, de moment, han apres a sumar. I com que s’ho passen bé han decidit celebrar-ho amb un seguit de cancons de taverna.

Com en tota cantada de cancons de taverna es tracta de no tallar-se i per tant s’hi inclouen tota mena de cancons: baquiques, amoroses, lúdiques i/o independentistes. Tot ben barrejat i sense especialitzar-se en cap. Com un apat en el que hi ha diferents plats i ara hi ha dolc i ara hi ha salat i el mam com a gran cohesionador. I com que el mam surt de la terra: Visca la terra!

Jaume Arnella i Carles Belda (amb la companyia d’un acordió i una guitarra) exerceixen d’animadors d’aquesta litúrgia baquica que qui l’ha tastada s’apunta a repetir.

Cal crear un ambient adequat: taules llargues, bancs, porrons, coses per picar: cacauets, avellanes, patates, olives... i estelades.

Artistas relacionados
Información del recinto
Añade servicios Compartir evento
Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Hyundai Canarias