FES + CHAPEAU 21': Ferran Orobitg - "FRAGILE" (SESSIÓ de les 13h) en Sant Pere de Ribes FES + CHAPEAU 21': Ferran Orobitg - "FRAGILE" (SESSIÓ de les 13h) en Sant Pere de Ribes
La Nau de Pere Vall i Soler
La Nau de Pere Vall i Soler. Carrer de Sant Pau, 22, 08810 Sant Pere de Ribes, Barcelona. Ver mapa
por determinar por determinar

FES + CHAPEAU 21': Ferran Orobitg - "FRAGILE" (SESSIÓ de les 13h) en Sant Pere de Ribes

Varias Fechas

La Nau de Pere Vall i Soler

La Nau de Pere Vall i Soler. Carrer de Sant Pau, 22, 08810 Sant Pere de Ribes, Barcelona. Ver mapa, ,


Evento no disponible para la venta !!!

Chaâbi tiene 5 eventos activos en este momento. VER EVENTOS DISPONIBLES¿Eres fan de Chaâbi?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.

Torna el CIRC! El Festival Fes + Chapeau sera del 28 d'abril fins al 2 de maig i aquest any tindra funcions a Sant Pere de Ribes (Carpa Revolució i la Nau del Ger Entitat), Sitges (Retiro Sitges) i Vilanova i la Geltrú (La Daurada).

Espectacle d'estrena : "Fragile". Duració: 45’ + feedback del públic.  

DESCRIPCIÓ: La consciencia de la nostra Fragilitat és molt poderosa, perque ens fa prendre consciencia del valor dels altres , del valor de les petites coses , del valor de la vida. La fragilitat ens revela allo que realment importa. És una historia basada en l ’experiencia personal , explicada com a metafora per arribar a l ’experiencia personal de moltes persones. Una historia paradoxal i estranya sobre la fragilitat de la condició humana. Un passatge poetic i metaforic, a través del relat i la representació de dos mons: el món exterior (el cos, el visible, la malaltia... ) i el món interior (la lluita per l ’equilibri i la supervivencia).

  IMPORTANT :  Enguany el festival aposta per la nova creació, el públic pot gaudir per primera vegada a la comarca de molts espectacles en fase de creació (work in progress). Aixo significa que l'esdeveniment és interactiu i demanara de l'opinió i participació del públic al final de la mostra per tant de poder ajudar als artistes a seguir creixent i desenvolupant el seu espectacle. 


Organizado por:
CARPA REVOLUCIÓ

Artistas relacionados Información del recinto
Añade servicios Compartir evento
Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias