FES + CHAPEAU 21': "TEATRE DE PAPER - RAUXA" + "VIENTRE - Maximiliano Sandford & Yeinner Chicas" (SESSIÓ de les 17h) en Sant Pere de Ribes FES + CHAPEAU 21': "TEATRE DE PAPER - RAUXA" + "VIENTRE - Maximiliano Sandford & Yeinner Chicas" (SESSIÓ de les 17h) en Sant Pere de Ribes
La Nau de Pere Vall i Soler
La Nau de Pere Vall i Soler. Carrer de Sant Pau, 22, 08810 Sant Pere de Ribes, Barcelona. Ver mapa
por determinar por determinar

FES + CHAPEAU 21': "TEATRE DE PAPER - RAUXA" + "VIENTRE - Maximiliano Sandford & Yeinner Chicas" (SESSIÓ de les 17h) en Sant Pere de Ribes

Varias Fechas

La Nau de Pere Vall i Soler

La Nau de Pere Vall i Soler. Carrer de Sant Pau, 22, 08810 Sant Pere de Ribes, Barcelona. Ver mapa, ,


Evento no disponible para la venta !!!

Chic tiene 5 eventos activos en este momento. VER EVENTOS DISPONIBLES¿Eres fan de Chic?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.

Torna el CIRC! El Festival Fes + Chapeau sera del 28 d'abril fins al 2 de maig i aquest any tindra funcions a Sant Pere de Ribes (Carpa Revolució i la Nau del Ger Entitat), Sitges (Retiro Sitges) i Vilanova i la Geltrú (La Daurada).

2 Espectacles: "Teatre de Paper" en modalitat de Work In Progress + "Vientre" en modalitat de pre-estrena. Duració: 20’+30' + feedback del públic.  

DESCRIPCIÓ: Dues mostres d’espectacles en creació a la Carpa Revolució. “Teatre de paper” cerca reivindicar la forca de la senzillesa, aprendre a apreciar la complexitat de les coses més simples i a descobrir la bellesa d’aquelles coses oblidades. El solo ens introdueix en un univers fantastic creat a partir d'elements senzills de la vida quotidiana, convidant-nos a reflexionar sobre un món on la velocitat de consum, l'usar i llencar, el sempre renovar és avui alarmant. Una reflexió sobre la reutilització i transformació dels objectes així com també del valor relatiu dels mateixos i posant en qüestió. Del que veritablement necessitem per ser felicos... És una pausa, un error dins d'un sistema accelerat. Un moment suspes en el temps on el món s'atura i la poesia dansa. “Vientre” aborda la dualitat, tenint en compte els infinits matisos entre les energies complementaries. Amb aquesta proposta la companyia planteja una recerca d’un cos que es transforma utilitzant el cos per a via d’obertura per arribar a un cos més sensible.

  IMPORTANT :  Enguany el festival aposta per la nova creació, el públic pot gaudir per primera vegada a la comarca de molts espectacles en fase de creació (work in progress). Aixo significa que l'esdeveniment és interactiu i demanara de l'opinió i participació del públic al final de la mostra per tant de poder ajudar als artistes a seguir creixent i desenvolupant el seu espectacle. 


Organizado por:
CARPA REVOLUCIÓ

Artistas relacionados Información del recinto
Añade servicios Compartir evento
Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias