El sol i la lluna en Barcelona El sol i la lluna en Barcelona
Lautèntica
L'autèntica. Carrer Martí 18. Ver mapa
por determinar por determinar

El sol i la lluna en Barcelona

Varias Fechas

Lautèntica

L'autèntica. Carrer Martí 18. Ver mapa, ,


Evento no disponible para la venta !!!

El sol i la lluna en Barcelona tiene eventos activos en este momento. VER EVENTOS DISPONIBLES¿Eres fan de El sol i la lluna en Barcelona?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.

Titelles Pamipipa

Genere: Titelles i música en viu
Idioma: Catala
Durada: 35 minuts
Edat recomanada: de 0 a 3 anys


A la una, el sol i la lluna… plinc! Sona una campaneta, una cancó i la melodia de la flauta acompanya el vol del petit colom blanc. Oh! Ou! Un ou! Sera de pica-soques, o d’oca? Si a casa seva no esta, un cucut sera! Cucut-cucut! El camp és ple de sons i animalons, i de la nostra caixa en sortiran de tots els racons.

Un espectacle de cancons, titelles i musicosetes especialment dirigit als infants de 0-3 anys, per a gaudir de la veu cantada, la veu parlada i dels petits matisos d’un món de sons.


Idea original y creación: Pamipipa

Interpretación y títeres: Mar Gascó

Música: Pere López

Producción: Pamipipa
Cancons populars i jocs de falda


El sol i la lluna és un espectacle de cancons populars, jocs de falda i rimes, catalanes i franceses. La cultura popular viatja i enriqueix aquells que l’acullen i la fan viva més enlla del temps i les fronteres. És ple de sons i instruments amb que acompanyem algunes de les cancons, posem so al moviment dels titelles i creem paisatges sonors de la natura. Petits instants que ens presenten la vida al nostre planeta, com ara la pluja, els cargols, les granotes, els ocells, les marietes… Són coses molt importats per als més petits que tot just descobreixen el món i encara es deixen captiva per ell. Enriqueixen visualment aquesta experiencia sonora el teatre d’objectes, els titelles, els gestos i altres elements, fent-la especialment atractiva i entenedora per als més petits.Organizado por:
L'autèntica Teatre

Información del recinto
Añade servicios Compartir evento
Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias