ZONA INUNDABLE en Cala Millor ZONA INUNDABLE en Cala Millor
Auditòrium Sa Màniga
Carrer son Galta, 4, 07560
Cala Millor Balears, Illes

ZONA INUNDABLE en Cala Millor

Varias Fechas

Auditòrium Sa Màniga

Carrer son Galta, 4 7560, Cala Millor, Islas Baleares


Evento no disponible para la venta !!!

ZONA INUNDABLE tiene eventos activos en este momento.Sé el primero en enterarte del inicio de la venta de entradas para ZONA INUNDABLE

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.
Divendres, 30 de desembre, a les 20 h

ZONA INUNDABLE

Teatre Nacional de Catalunya i Teatre Principal de Palma

Autoria: Marta Barceló

Direcció: Marta Gil Polo

Entrada: 12 €


Un mosaic de solidaritat, ecologia i memòria basat en fets reals.

Sant Llis, octubre del 2018. Després de quatre hores de pluja intensa, un torrent es desborda, inunda un petit poble de Mallorca i causa onze morts, diversos ferits i molts danys materials.

Ben aviat es desencadena una onada de reaccions: una explosió de solidaritat sense precedents i una cobertura mediàtica que cada vegada planteja més dubtes. Es podria haver evitat la tragèdia? Varen funcionar els protocols d’emergència? Per què es continua edificant als llindars dels torrents?

Els personatges d’aquest document històric ficcionat es troben en el desemparament d’un món contemporani que no sap què fer amb el seu passat, la seva cultura i la seva història. Zona inundable és el títol, és l’avís que ningú no va saber escoltar.

Quan els arxius dels Jutjats de Pau de Sant Llorenç des Cardassar varen quedar completament inundats, es va esborrar la història de milers de persones. Com varen fer els nazis amb els jueus, sense deixar cap rastre de la seva existència.

La imatge principal d’aquest espectacle parteix de la memòria, en mans d’uns arxivers voluntaris que ens ajuden a explicar aquesta història, recuperar una part de la nostra identitat i sentir de nou les veus del passat.

En acabar la funció, col·loqui amb la companyia.

Aquesta obra forma part del CLUB DE LECTURA de la Biblioteca Municipal de sa Coma. Si hi voleu participar, posau-vos en contacte amb la biblioteca: abrunet@santllorenc.cat; tel. 971 849 250.


Organizado por:
Entradium

hola@tomaticket.es

922210339

Artistas relacionados Información del recinto Añade servicios Compartir evento
Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse